bugün

31 mart 2019 yerel seçim sonuçları

öncelikle aktroll olmadığımı belirtmek isterim. dileyen entry geçmişime bakıp bunu kolaylıkla anlayabilir.
muhafazakar olan ailem mhp'den akp ye bir oy verme süreci yaşadı taa ki son seçime kadar. Bu belediye seçimlerinde annem ve babam şaşırdığım üzere chp den yana oyunu kullandı.

şahsımın siyasi görüşü ülke genelinde tam tanımı ve örneği yanlış kullanılan ''sol'' yönünde.
Böyle bir girizgah yapmak istedim ki siyasi profilim anlaşılsın.

gelelim istanbul hakkında ki seçim sonuçlarına. Sayın imamoğlu'nun kazanması elbet sevinmeme vesile olmuştur. Yeni bir ses, yeni bir soluk, en azından ılımlı siyasetten beslenen bir istanbul başkanımız oldu umarım görevini en mükemmel ve bizlere en faydalı şekilde yerine getirir. Şimdiden başarılar diliyorum kendilerine.

Kalbim bu yönde de olsa mantığım yıldırım'dan yanaydı. Siyasi kariyer geçmişinde önemli noktalarda bulunmuş, özellikle istanbul gibi bir şehrin (iyi ya da kötü) ulaşım sorunlarına bir nebzede olsa can suyu vermiş, en azından büyük bir metropolun ağırlığını (partisi) ile beraber kaldırabilecek bir lider olduğunu düşünmekteyim. Hal böyle olunca özellike -fanatizm- duygularımı bir kenara bırakıp sayın yıldırım bey gönlümden geçmiyor değildi.

Sonuç olarak istanbul için güzel bir seçim oldu umarım tüm bu düşündüklerimi sayın imamoğlu boşa çıkartır ve daha da yaşanılası bir şehir sunar bizlere. Her iki tarafa da tebriklerimi sunarım.
unutmayalım ki şehirler partiler için değil, partiler şehirler ve ülke için vardırlar.