bugün

hakan şükür

Hakan'la ilgili herkesin bilmedigi bir seyler bilen kimseler mutlaka soyleyecektir size... Hakan salaktir kardesim.

Nasil bir salaklik? Okudugunu anlamamak falan gibi degil. Saflik, ram olmak, hayir diyememek, biraz ilkesizlik.

Bu sirf feto'den falan da bilinen bir sey degil. Futbolun icinde de sayilabilecek ama disinda kalan her seyde gorursunuz bunu.

Torino transferi, juventus'a transfer hikayesi, babasinin yanlis empoze ettigi seyler, fatih terim'le olan jeep polemigi...

Bir kere fethullah meselesine hakan'in bulasmasi tamamen memleketi ve babasiyla ilgili seyler....

Babasinin verdigi turlu yanlis akilla buralara geldi zaten. Hakanla ilgili en ufak sorunda illa bir canli yayina da baglanirdi sermet bey. Ne geregi varsa...

Siyasete girmesi de hataydi, fethullah meselesi zaten hayatinin hatasiydi.

Boyle buyuk bir ihanetin ustune, benim diyen adamlar kandirildim diyip, nedamet getirirken, "bunca hizmetim var, vatanimi seviyorum, ozur diliyorum." Demek yerine amerika'ya gitmesi de apayri kalin kafaliliktir.

Tabi bunda siyaseten yasanan cikar catismasinin ve muhtemelen kalmasi halinde gunah kecisi olma ihtimalinin de payi vardir, o da inkâr edilemez.

Nitekim sarkici, turkucu, topcu, popcu vs tayfasindan herkes odemesi gereken bedeli bir sekilde odedi.

Maasallah bir tek politika odemedi.

Ve kafalarini kuma gomduler. Neyse.

Ezcumle, hakan harika bir sporcuyken sosyal hayatina bakildiginda, mesela tum bunlari yuzune soyleseniz yanildiginizi kanitlamaya calisacak kadar saf adamdir.

Ilk esini kaybetmesi, futbol adamligi sansini kaybetmesi, surgun ve artik gurbet gibi aci gercekler yuzunden haline uzulunecek cok sey yasamis biri olmakla beraber, bir kismini da kendi edip kendi bulmus adamdir.

Allah o seytandan kurtarsin, hidayete getirsin.