bugün

icimdeolenbirivar

Toplanın sayın skandal severler. Uzun zaman olmuştu skandal patlamayalı.

Bu entryi aylardır tehdit ve şantaja uğradığım için, aylardır şerefsizce muamelelere maruz kaldığım için yazıyorum. Yarın sabah soluğu savcılıkta alacağım için yazıyorum.

Aylar önce bu kadının bir fotoğrafına Harun abi yazdım... numaramı istedi güvenmedim telegram verdim. ARADI ben kadınım dedi falan filan. Muhabbetimiz de öyle başladı. Gel zaman git zaman muhabbet ediyoruz, sohbetin düzeyi arttı. Ve bu arkadaş bana nickaltı giren, benim takip ettiğim kadınlara karışmaya başladı...

Önce Agora (Behlül) ile başladı. Kızla çok iyi arkadaşız. Bana entry giriyor. Kıza gidip saldırıyor, hakaretler ediyor. Ardından lilith'e de aynısını yaptı. Kız bir entry girdi diye demediğini bırakmadı, küfürler etti, biz sevgiliyiz falan dedi. Bana soruyorlar Alakası olmadığını söylüyorum tabi.

Her neyse... bu bana böyle davranınca ben de sen sözlükte onla bunla yalaşıyorsun o ne olacak? dedim. Sen iste engellerim, donuzlarım falan filan... şimdi o kişilerin isimlerini vermeyeceğim... onu engelledim bunu donuzladım dümeni çekiyor bana... sözlük şifresini veriyor falan. Verirken de engelledim dediği adamlara 'eski sevgilim ibrahim sözlük hesabımı istedi seni donuzladım telegram'dan yaz bana' diyor. Böyle de şerefsiz birisi işte.

Lilith bana nickaltı giriyor günlerce kafamı sikiyor. Lilith entrymi favlıyor saatlerce hakaret ediyor. Bir gün donuzladım dediği kişi lilith'in benim hakkımda yazdığını buna atıyor. Bu da bana atıyor. Ama ben telegram nickinden donuzladım dediği kişi olduğunu anlıyorum. Çocukla iletişime geçiyorum, iki yönlü yalan söylüyor. Çocuğa benle konuşmadığını, bana çocukla konuşmadığını. işte o an siktir çekiyorum buna. Ve ne olduysa o noktadan sonra oluyor...

Yaklaşık 1 aydır instagram'dan aileme mesaj atıyor bana ulaşamadığına dair. Twitter'dan arkadaşlarıma mesaj atıyor, tweet atıyor. Günde 20-30 tane instagram hesabı açıp bana mesaj atıyor. Ben engelliyorum o mesaj atıyor. Daha dün bile sözlükten başka bir çocuk geldi aramızda bir şey var mı onu sordu. Uzak dur kardeş diye uyardım. Çocuğa seninle görüşmek istiyorum deyip aynı dakikada 'ben seni istiyorum o kim amk' diyor bana. O çocukla da paslaşıyoruz tabi biliyoruz ne bok döndürdüğünü. Çocuktan süre istiyor bana dönüp ya tamam ya devam de diyor. Siktir çekersem çocuğa gidecek. Ben de siktir çektim ama gitmedi. Az önce telefonda siktir çeksen de çekmesen de yakanı bırakmayacağım diyordu. Swarm'dan gittiğim mekanlara kadar listeye almış seni bulacağım diyor bana.

En büyük rezilliği ise bugün yaptı. Lilith ile hakkımda buluşma başlığı açılmış. Bir sürü instagram hesabından yazdı. Döndüm ne var dedim. Onunla buluşursan her şeyini ifşa ederim diyor. Savcı arkadaşım var Tunahan, lilith'i içeri attıracağım, onu öldüreceğim diyor. Antalya'ya gelip orayı yakacağım diyor. Benimle olan şeylerini instagram'dan isimlerini bildiği yazarlara atıyor. O başlığa lilith ile buluşmayacağım yazmazsan herkese her şeyi atayım diyor.

Bu entryi aylardır tehdit ve şantaja uğradığım için giriyorum. Bu entryi savcı arkadaşı Tunahan adını kullanarak lilith'i ölümle tehdit ettiği için, yüzüne kezzap atacağım dediği için giriyorum. Bu entryi aylardır yakamdan düşmeyip aileme kadar musallat olduğu için giriyorum. Bu entryi cezai ehliyetim Yok, ben şizofrenim hiçbir şey olmaz bana dediği için giriyorum.

Bu cff gibi bir konu değil. Evet muhabbet ettim evet Cinsellik bile konuştum. Bekar adamım, kimseye verdiğim bir söz yok. Kimse için meriçlik de yapmadım, pas verdi ya da yürüdü ben de gol attım. Ama tehdit, şantaj, ifşa, aileme musallat olma, ölüm tehditleri, her türlü rezillik...

Aylardır tahammül gösterdiğim şeye artık dur diyeceğim. Bu saatten sonra neyi ifşa edersen et, sabah zaten savcılığa şikayet edeceğim. Senin hukuken ceza-i ehliyetin yoksa şayet, şikayet sonrası öğrendiğim kimlik bilgilerinle senin ve de 7 sülalenin cezasını da ben keseceğim.

Entry biraz karışık oldu biliyorum. Ama aylardır yaşattığı şeyleri bu psikoloji ile ancak böyle anlatılıyorum. Son sözüm; seninle adalet önünde de, adalet sağlanmazsa kendi gücümle de sonuna kadar savaşacağım. Tehdite, şantaja, ifşaya, ölüm tehdidine, aileme musallat olmana artık dur diyeceğim.

Edit: bu arada benim lilith ile hiçbir tanışıklığım yoktur. 1-2 ıvır zıvır haricinde muhabbetim de yoktur.