bugün

atatürk ün tek hatası bütün yobazları asmamasıydı

çakal yobazların akıllarınca kemalistlere gol atmak maksatlı kullandıkları haklı tezdir.

ilk önce şu yobaz olayını bir izah edelim: (bkz: yobaz tabirinin tartışmaya açık olmaması)

ikincisi, len siz daha düne kadar "mustafa kemal yüz bin hoca astı" demiyor muydunuz? hayırdır, plağı neden değiştirdiniz?

ben "astığı yirmi hocayı say, kalan 99.980 hocayı astı sayacağım" derdim, sesiniz çıkmazdı. ben "sait kürdi, abdülhakim arvasi, süleyman hilmi, bunlar ta osmanlı zamanında nam yapmış alimler (yobazlar) değil miydi? yüz bin hoca asılırken bunlar neden pas geçildi? asılacak kadar itibarları yok muydu?" derdim, "cevab" veremezdiniz. bakıyorum yola gelmişsiniz. aferin...

üçüncüsü, evet bu husus atamızın en büyük hatasıdır. dünya üzerinde tüm büyük devrimler bol bol kan dökerek, halk düşmanı şeytanların kafası kırılarak yapılmıştır. bizde ise yukarıda saydığım isimlerden de anlaşılacağı üzere, yobazların ağababaları bile sağ bırakılmıştır maalesef. hiç değilse bunların hakkından gelinseydi, sonra şakirtleri halkı ifsad ederek cumhuriyete, rejime olmadık suikastlar düzenleyemezdi.

dördüncüsü, o kadar adam asmadı da ne oldu? boklu badeli götünüzden türlü yalanlar uydurup, astığını iddia ettiniz. assaydı bari yalancı durumuna düşmezdiniz.