bugün

ak parti döneminde 1 kuruş çalınmaması

Ak parti döneminde en üst düzeyde yapıldığı iddia edilen hırsızlıkların hiçbiri gerçekleşmemiştir.
"Hırsızlık" diye dillerine dolayanlar da bu hırsızlığın ne olduğunu bilmemektedirler. Kendilerine sorsanız fetö marifetiyle medyaya servis edilmiş bir kaç sembolik görüntü ve manşet var ellerinde ama onun dahi içeriğinde hırsızlığın ne olduğu yok.
Birileriyle iş yapılmış. Olabilir. Abd'nin kafasına göre dünyada ona buna koyduğu ambargolar yüzünden zarara uğrayan bir ülkenin bu ambargoyu bir şekilde aşma hareketinin adı "hırsızlık" mı? Bunu diyen adam ya geri zekalıdır ya da hain. Genelde ikisi bir arada oluyor.

Ha, ak parti döneminde hiç kuruş çalınmamıştır demem. Ben o iki yüzlüler gibi değilim. 16 yıllık bir iktidar, türkiye tarihinin en güçlü seçilmiş yönetimi var. Bu hareketin içine çeşitli kademelerde riyakarlar da girip çıkmıştır, çıkarcı politik tipler de. Binlerce yönetici kademesinde üyesi olan partide elbette arada üç beş çıkarcı vardır. Bütün insanların başına bir gözetçi dikemezsiniz.
Ama olmayan şey, sürekli dillerine doladıkları ve kendilerinin de ne olduğunu bilmedikleri iftiradır.
Hırsızlık, shp (bugünün cehapesi) dönemindeki iski skandalı gibi olur. Basbayağı kamuya ait kasayı boşaltıp kendi cebine aktarırsın, budur.