bugün

phillip cocu

Gazetede başlık var "cocu bas dostu istedi" sosyal medyada fenerliler şak şak şak, bir başka başlık "cocu van ginkel bitirilsin dedi" fenerliler ozgarm modunda. "Evetttt işte teknik adam budurrrr" nidaları.

Kimse sormuyor biz bu adamları hangi parayla alıcaz? Bu adamlar fenere gelir mi? Aykut viZyonsuzmuş dirarı getirmiş. Ulan sanki real madriddeyiz, kasa para dolu da adam dirarı getirdi.

Bakın size bir örnek. iyi dinleyin. Tecrübedir bu.
Fener 10 yıl önce luis aragonesi getirdi. Aragones ispanya ile avrupa şampiyonu olmuştu sanırım. Gazeteler manşetler attı, taraftar yıkıyor falan... adam geldi orta sahaya marcos sennayı istiyorum dedi. Marcoa senna da o zaman ispanya milli takımının banko ilk 11 oyuncusu. Fenere gelmedi tabiki. Zaten paramız da yetmezdi. Sonra ne mi oldu? Aragonesin o mevki için verdiği listenin 1. Sırasındaki sennayı alamadık. 2.yi de alamadık. 3.yü de alamadık. 4. Sıradaki ispanyol josicoyu aldık. Yaşı yetenler bilir josicoyu. Hatta o jocisolu, maldonadolu, güizalı efsane kadro. Fener o sene şampiyon falan olamadı. Ligi 4. Bitirdi. Aragones son 10 yılın en kötü teknik direktör performansına imza attı.

Belki ders alırsınız diye anlattım. Zor ama belki işte...