bugün

çağlar ertuğrul

lan, yazmiim diyorum, ağır hayranı da değilim ama kendisinin de dediği gibi adamda 'malzeme çok. başlıyorum ;

nihayet bir reklamda oynadı, muradına ermiştir artık, uzun zaman hatta belki yıllarca reklamın kalıntılarıyla unutulmazlar arasına girer, o da rahat eder fandom da. parası da güzeldir eminim, para para diye tweet atıp durması bi son bulur umarım, sayın nasrettin, kabûl edin ki o tweetler çok itici.
hollywoodun istediği oyunculuk sizde yok ama sağlam bi torpil bulursanız size uygun bir rolde parlarsınız neden olmasın, torpil demişken abdde tv dünyasında ermeniler, sinemada yahudiler bayaa bi etkililer, eminim biliyorsunuz.
ben size belgesel yönetmenliğini tavsiye ediyorum, anladığım kadarıyla zaten seçenekleriniz arasında. içimden bi ses aslında kamera arkasıyla daha çok ilgilendiğinizi söylüyor.
son olarak hakikaten uluslararası ciddi bi hayran kitleniz var, aralarında orta yaş amerikalı kadınlar da var diğer aktörlerimizin böyle bir durumu olduğunu sanmıyorum, lütfen bu durumu coğrafyamızın insanını ve topraklarını iyi tarafıyla tanıtmak için kullanın, müslüman dostu tweetler atmanız da çok iyi olur .
bi de unutmadan ; uzakdoğu sinemasına açılın derim.
teşekkürler.

Editooooooo: yalnız kabul edelim, iyi saçmalamışım.

-silii misen agam?
-silmiyem ula! Bana ibret ossun!