bugün

paul le guen

sezonun ilk yarısında ciddi kondisyon eksikliği yaşayan takıma rağmen sınırları zorlayıp takımı üst sıralara taşımış, ancak ilk yarı sonu takımın kendine gelmesiyle ters orantıyla düşüş yaşamıştır.

zannımca yaşadığı düşüşün bir numaralı sebebi; taraftarla bu sezon için yıldızı barışmayan* yönetimdir. takım konstrasyonu bir türlü toparlanamadı bu sebeple.

ikinci ve ana sebebi de en güçlü silah taraftarı ateşleyecek " ısıran takım " denilen oyunu oynatmamasıdır. oynat-a-mamasıdır demeyeceğim çünkü bazı maçlarda bu bahsedilen oyun oynanabildi. keza atak varyasyonlarında belli bir mental mantık oturtulamadığı, neredeyse her hafta farklı bir 3'lü * sahaya çıktığı için bir türlü başarı sağlanamadı. jires kembo ekoko gibi enteresan bir stili olan ve dzon delarge gibi nerede ne yapacağı belli olmayan iki kanadı efektif kullanamadı. iki oyuncu da; sinan bakış, joshua john, yusuf erdoğan* gibi rotasyonlarla saman alevi misali parlayıp - duman attılar.

kendisine ayrı bir uyuzluğum da, ligin bence ayaklarına en hakim orta sahalarından john bostock'ı takıma ve oyuna bir türlü entegre edemediğinden kaynaklanmaktadır.