bugün

bitcoin

şu amına koduğumun yerine televizyonlarda, gazetelerde gördüğünüz haberleri okuyarak kendinizi bu konu hakkında bi sik biliyor farz ederek yazmayın. çünkü bir sik bilmiyorsunuz. o haberleri yazanlar da bilmiyorlar. evüeveüğeü bir karşılığı yok ehüeheheveğ bitcoin ile kara para aklanıyor. alnına 30 iq'm var yazsan daha zekice bir hamle olur.

bu arada ben günlük al satçıyım bitcoin 30 kuruşa da düşse sikimde değil. ama bir şey anlatmak istiyorum. geçenlerde pc başındayken arkadaşım naptığımı sordu bitcoin ve altcoin alt-sat yapıyorum falan dedim. o da bu aralar çok duyuyorum bitcoin'i nedir bu diye sordu ben de oturdum blockchain sistemini ve bitcoin'i anlattım. 2-3 gün geçti amk salağı bana akıl vermeye başladı. haberlerde gördüm bitcoin düşecekmiş, amerika yasaklamış, çin üzerine attırmış falan klasik buradaki embesiller amk.
kıssadan hisse taş çatladır bitcoin'i 1 senedir, blockchaini 30 gündür biliyorsunuzdur. sik kadar aklınızla burada ötmeyin.

ayrıca hani bitcoin düşerken göbek atıyorsunuz ya, almadım bak nasıl kardayım kafasında. bu işle adam akıllı ilgilenen -son zamanlarda giren esnaflardan bahsetmiyorum-, adamlar da göbek atıyor bitcoin düşünce. o esnafların paralarını silkeliyorlar çünkü. çantamı 3'e katladım bu kerizler sayesinde amk.