bugün

recep tayyip erdoğan

dobralığı avrupa'ya, çılgınlığı amerika'ya, delikanlılığı pkk'ya kök söktüren lider.

güçlü, çünkü haklı. yıllarca eziklenen, güçsüzlüğü yüzünden eli kolu bağlı; adaletsizliğe, haksızlığa, zulme göz yummak zorunda kalan milyonlar da bugünkü güç ve cesaret sayesinde liderinin arkasında çok şükür.

bizim zavallı "aydın" öğrenciler, sözlükçüler, barışçı kelebek gençler de yazık garibim avrupa değerlerinin zehri altında.

demokrasi, insan hakları diye reklam yapan bas bas bağıran amerika'nın, avrupa'nın sahadaki zulümlerine, haksızlıklarına, ikiyüzlülüklerine, gaddarlıklarına baksalar aslında bu gibi değerlerin çoğu zaman stratejik amaçlar doğrultusunda türkiye gibi ülkelerde kullanılan kullanışlı bir müdahale aracı olduklarını anlayacaklar.

rte öncesi sessiz, sakin, güçsüz, uysal türkiye'de kimse insan hakları, demokrasi diye bağırmıyordu. hiçbir avrupalı "akademisyen" türkiye'deki insan hakları ve demokrasi ihlallerine dikkat çekmek için makale üstüne makale yazmıyor, hiçbir amerikalı "gazeteci" türkiye'deki demokrasi sorunlarını öyle cansiperane şekilde savunmuyordu.

ne zaman başımızı biraz kaldırdık, biraz "hayır" dedik, biraz güçlendik, söz hakkımız oldu, cesaretlendik işte o zaman bütün dünya barışseverleri, tüm iyi niyetli kelebekler, avrupa'lı, amerika'lı gazeteciler, akademisyenler birden türkiye'deki demokrasi sorunları yüzünden gece uyuyamaz hale geldi. öyle de düşünceli, öyle de iyi niyetli insancıllar. <3

hassiktirin.

arkandayız reis. insan haklarını, insanlığı, hakkı, hukuku, adaleti dünkü götü boklulardan öğrenecek değiliz.