bugün

kemal aslan

her şeyden öte insan. sonra futbolcu. sonra fenerbahçe yönetiminin kukla misali davrandığı oyuncu. hiç şans tanınmamış, yenilenen buzdolabının gölgesinde kalan eski buzdolabı misali gaziantepspor'a yollanmış adam.

eyvallah yollayın, kadroda düşünmeyin lafım yok ama gencecik bi adamın hayatıyla da bu kadar kolay oynama hakkını nerden aldınız be abiler? bana da bi söyleyin hele! daha aragones gelmeden vebalı gibi yolladınız adamı. yetmedi gönderdiğiniz takım bonservis ödeyemedi diye geri çağırdınız. o da yetmedi şimdi ise kocaelispor'a postaladınız. bu kadar kolay mı bu işler yahu? karşına alıp konuştuğun [ki karşılarına alıp konuşma tenezzülünde bulundular mı çok merak ediyorum!] bi insan. hayalleri var, umutları var. hepsinden öte gururu, onuru, duyguları var! istanbul, olmadı antep, o da olamdı kocaeli. nasılsa oyuncağınız değil mi kemal aslan sizin? istediğiniz yere gönderin!

ve biz fenerbahçeliler, futbolseverler kalkmış bu adamların içinde bulunduğu bi yönetim kurulundan çok daha başka şeyler, çok daha manidar işler gerçekleştirmesini umuyoruz. daha kendi insanına, kendi çocuğuna saygı göstermeyen bu adamlardan taraftarına saygı bekliyoruz. böyle adamlardan futbolcu, basketbolcu, voleybolcu transferi, ileriye dönük projeler, planlar bekliyoruz.

elinizde play station joystick'i yok beyler. aman diyeyim. gün olur da size de döner bu devran. sonra kalkıp ''futbol camiası çok acımasız!'' demeyesiniz.
güncel Önemli Başlıklar