bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Yeni hobim tarihteki uçak kazalarına, kayıp insanlara ve seri katillere dair videolar izlemek. Aralarında en çok tüylerimi diken diken edenler;

1 kasım 1963 ankara uçak kazası: iki uçak tam ankaranın tepesinde çarpışıp olduğu gibi ulus halinin, bir sürü banka ve iş merkezinin bulunduğu bölgeye düşmüş. Uçaktaki insanlarla birlikte, Banka personelleri, cuma günü maaşlarını almak için sokağa çıkan bir sürü insan ölmüş. Uçak havada ikiye bölündüğünden hostesler ve bazı yolcular havaya saçılmış, esnaflar hostes ve insan cesetlerini kendi çatılarında bulmuşlar. Uçaktan yayılan benzin yüzünden Yangın çıktığından ulus günlerce yanık et kokmuş. Çok trajik.

Diğeri 12 ekim 1972 uçak kazası. Uruguay hava kuvvetlerinin taşıdığı rugby takımı üstü karlı adını hatırlamadığım bir dağa düşmüş. Kar uçağı kamufle etmiş uçak bulunamamış. Arama çalışmaları durmuş. Kurtulan insanlar olmuş ama yetkililere ulaşma imkanları yokmuş. Yaralılarmış, yiyecekleri gittikçe tükeniyormuş. En son ölen arkadaşlarının etleriyle beslenmişler. Uçak koltuklarının derisini söküp etleri bunların içinde muhafaza ederek kara gömmüşler aylarca bunları tüketmişler ve en son insan aramaya çıkmışlar. Bayağı yol alıyorlarmış her geçen gün, etrafı öğreniyorlarmış derken bir gün bir çobana denk gelmişler, onun sayesinde kurtulmuşlar.

Roman polansky’ nin güzel eşi sharon tate in, kocası film çekimi için londra’dayken evleri basılarak satanist bir grup (başında charles manson denilen bir serikatilin bulunduğu satanist, sosyopat insanlardan kurulu bir tarikat) tarafından katledilmesi de çok tüyler ürperticiydi. Kadını hamileyken ve doğumuna iki hafta kala kanlı bir şekilde, acı çektire çektire öldürmüşler. Bari çocuğumu öldürmeyin demesine rağmen çocuğuna da acımamışlar. Kadının kanını içip duvarlara kanıyla yazılar yazmışlar..

Bazı insanlar çok talihsiz..