bugün

dursun karataş

vay kemigini iligini sikeyim, rielerini lif lif isleye isleye bacindan asagi kaynani inleteyim uslubuyla, arkasindan fatiha okunan sahsiyet. simdi bir kosu wikipedi, eski sozluk'e bakivereyim. kimdir nedir meraklar icerisindeyim. basligin altinda ofkeyle haykiranlarin yarasi kanadikca, gozumde buyuyen sahsiyetler de olacakmis.

ulan anladik, moderatorler goz yumuyor, saklambac oynuyor. haydisin edilen kufurler format denilen, hep baskasina gulen talihli kus misali durmaksizin size guluyor. ve fakat bu orospu cocuklugu edepsizlik endeksi, herhangi bir sozluk'e yakismadigi gibi, uludag sozluk diyarinda da hos durmuyor.

bir de tehdit etmeler, yazamiyorsunuz demeler, halden celallenmeler, yarin senin de basina gelebilecek olan kanser illetinden ornekler vermeler der iken, olduk mu sayenizde elemanin yoldasi. ulan kanserden olume yenik dusmus onca guze insan var kainatta be arkadas, anam bacim, abim gardasim diyerek okur insan satirlari.

mizahla kavrulmus kufure evvet ama siddetle kusulmus kufurlere no be abi. velev edilen kufurler ve hakaretlerle kalmiyor, hem tehdit, hem tohmet altinda birakiliyor insanlar. haa, simdi edepli edepli yazdik diye ilismeyin bendenize.

(bkz: cokpiskufretmedenklavyedebasiniezerim)