bugün

charlotte fiona freyja

şimdi buraya entry girsen bir elzem girmesen ayrı bir elzem.

birileri mağdur eyvallah. haklılar. birisi de kendince "keriz silkelerim" modunda takılmış sözlük içinde ona da eyvallah.

arkadaşlar...

moderasyona falan da giydirmişsiniz arada, yakışır. yapıştırın. ama bir noktada kafamda soru işareti oluşuyor benim bu tarz konularda. geçenlerde bir haber okumuştum internette kerizin teki bir hatuna 100.000 liradan fazla para yollamış. abooovv abazanlığın boyutlarına bak hele. keriz parasını kaybettiğiyle kalmış tabi.

sevgili uuser'lar, büyük yürekliler, cengaverler, prensesler...
sözlük burası. burası sözlük. sözlük seks mi lan?!

aklınızı başınıza alın?!11?!1

o değil de okurken ne güldüm amk ya. oğlum şaka mısınız lan siz?

hee bak bu arada şunu da söyleyeyim. sözlükte bu tarz "keriz silkeleme" amaçlı yazarlık yapan bir sürü yazar var. bu da son derece doğal. bu ne ilk ne de son olay olacak. o kadar uzun süredir buradayım ki. bu süreçte az biraz iletişim kurup benden para isteyen en az 10 bağyan yazar sayarım da ifşaya gerek yok (içlerinde erkek olup bağyan taklidi yapanlar da olabilir bak. bak hele hele.)

sonuç itibariyle komik bir hadise bu. isyanlar, yalanlar, dolanlar, saflıklar, ihanetler, şikayetler falan feşmekan.

bu kadar kolay dökülmeyin, bu kadar kolay açılıp, saçılmayın. hayatlarınız bu kadar mı basit ardakaş? şu sözlükten hayatıma girmiş toplasan 2-3 insan vardır. onlarla da samimiyetimiz can-ciğerdir.

herkesi hayatınıza sokmayın arkadaşlar. ve burası altı üstü, hepi topu bi sözlük.

siz çok yanlış gelmişsiniz...
geçmiş olsun.