bugün

akpliler bir gelin bakalım

Şimdi size burada laf anlatmaktan ziyade,laf anlayabilecek diğer insanlara bir kaç birşeyi izah etmek istiyorum.Size de anlatıyorum yanlış anlamayın ama ilk olarak “dinlemeyi ve anlamaya çalışmayı” öğrenin.Bunları gerçekleştiremeyenler devamını okumadan gidebilir çünkü zaten bişey anlamayacaktır.Şimdi geri kalan akp’li olmayan ve çok nadir bulunan “laf söz dinleyen” akp seçmenlerine konuşmaya başlayayım..

ilk olarak:

1-)Halkın %50’si olarak seçtik!

Fazla olmanız haklı olduğunuzu ve bu ülke için güzel şeyler yaptığınızı göstermez.Arkanızda duran ve sizinle aynı oyu paylaşan insanların sosyokültürel ve sosyoekonomik seviyelerine baktığınızda ne demek istediğimi anlarsınız.

2-)Bizler vatanımızı milletimizi seviyoruz!

Sizler vatanınızı milletinizi sevdiğinizi sanıyorsunuz.Akp’ye her oy attığınızda ülkeye verdiğiniz zararların farkında olmuyorsunuz ya da..Şu Zamana kadar size hep bunu anlatmaya çalıştık,yanlış yaptığınızı söyledik.Ama fikir ayrılığı yaşadığımız için bizi dinlemediniz.Çok değil birkaç yıl sonra ülkenin geleceği konumu,kaybedeceğimiz istikrarımızı ve cumhuriyetimizi ve en önemlisi ekonomimizi göreceksiniz.Tüp kuyruğu,ekmek kuyruğu diye savaştan çıkmış bir ülkenin içler acınası hali ile şimdiki günleri kıyasladığınız için pişman olacak,keşke sıra bekleseydim bile diyeceksiniz.Çok değil yakın tarihte yaşananlar size büyük bir ders verecek fakat her şey için çok geç olacak.

3-)Akp çalışıyor ama!

“Akp’den önce yollar kötüydü,köprülerimiz havalimanlarınız yoktu!” Şeklinde söylemler içerisindesiniz.Akp’nin bir bok yaptığı yok arkadaşlar.Evet ne yazık ki yok.Akp sadece “sosyal devlet anlayışı”nın getirilerini uyguladı/uygulamak zorunda kaldı.Yol,köprü,asfalt,park,okul yapmak bu anlayışın içerisindedir ve bir prim malzemesi olarak kullanılamaz.Fakat sizler düşünmeyi bir kenara koyup Türkiye’nin kendi içerisinde gelişimini (!) görünce adeta orgazm olmuş gibi tepkiler verdiniz.Bravo,savaş sanayiinde bir adım daha öne geldik bu sayede.Sizler oy atmasaydınız kesin şu dakikalarda toprak yol kullanıyorduk.

4-)Reis’den başka biri yönetebilir mi bu ülkeyi?

Evet.Bal gibi de,mis gibi de yönetir.Sizin o hitap şekli diye şişirdiğiniz liderinizin arkasında binlerce çalışan insan var.Bu zamanlara gelene kadar hep arkasındaki insanlardan ders alarak,onların söylediklerini yaparak sizin gönlünüzü çaldı(!) Bunlar boş işler arkadaşlar.Azıcık düşünün.Bu adamlar ülkenin bütün kaynaklarını sömürdü,her bir boku özelleştirdi ama siz hala hitap şekli de,yok reis de diye tutturuyorsunuz.Sizler bir elinizi çekseniz,ülkede kaos başlatıp paralarını alıp kaçacak kişiler ilk onlar olacak!

5-)Adam hem müslüman,hem güzel bir lider!

Müslüman konusunda hem fikir değilim.Çevremde ne müslümanlar gördüm bunlara sayıp söven.Kuran miting alanlarında kullanılacak ya da insanları kontrol edebilecek bir kitle kontrol silahı değil,dini bir kitaptır.Bunlara inanan siz asıl hataya düşmektesiniz.Yukarıda allah başta size soracak “ey kulum ben sana akıl verdim,neden kullanmadın!” Diye.Güzel bir lider için ise sadece gülebilirim.15 yıldır ülkede paralel yapılanma oluşturup,devletin her bir köşesine yerleştirdi.En önemlisi sizler buna müsaade ettiniz! Biz fetö derken Sizler “hocamız” dediniz.Gelin görün 15 temmuz yaşandı sonra ismi “fetö” oldu.Peki tepkiniz nasıl oldu? Bu vatan için canımı veririm öyle mi? Bu kadar ucuz olamaz insan hayatı.Bu kadar kolay yönetilemezsiniz robot gibi.Tepki göstermeniz gerekirken kalkıp “kandırıldık he-he” gibi bir açıklamayla bile tatmin olabildiniz.Yazıklar olsun.

6-)Gelişiyoruz,ekonomi çok iyi reis sayesinde.

Ekonomi iyi falan değil.Ekonomi son 4 yıldır inanılmaz bir çöküşün içerisinde.Ona zam,buna zam derken yine bizden aldılar,yine biz çalışıp ödüyoruz bilmem farkında mısınız? Asgari ücret ile geçinen bir kişi simit-ayran ile bir ay zor geçiniyor.Elektrik suyu katmıyorum bile..Enflasyon yol geçtikçe yükseliyor,ihracat yapamıyor ve her bir boku ithal alıyoruz.Gençlerimize imkan vermiyor,onları imam hatip’e yolluyor,sadece din öğretip ilahiyat mezunu yapınca üretim bekliyorsunuz.Üreteceğiniz tek şey camii imamı.Ekonomi için de çok az kaldı.Son faizler ne kadar zor durumda kalındığını gösteriyor.Şemsiye bir kere girdi artık.Ya açarsınız, ya da çıkartır sisteme sokarsınız bu kadar basit.

7-)Koyun dediniz koyduk!

Size koyun derken bizlere laf sokun diye değil,beyninizi çıkartın önlerine koyun diye dedik.Sonra baktık ki orada zaten beyin yok,biz de bunlar “koyun” olmuş,her denileni yapıyor dedik.Haksız mıyız? Hiç de sayılmayız.Size yıllardan beri yapılan yanlışları anlattık,övdüğünüz ülkelerin pisliklerini ve yanlış bildiğiniz doğruları söyledik.Fakat bizler vatan haini olduk.Asıl hainlik sizlerin yaptığı eylemler bunu anlayamadınız.Lideriniz şehide “kelle”derken,çiftçiye “ananı da al git” derken,Apo’ya “sayın Öcalan”,Barzani’ye “dostum” derken siz bunlara göz yumdunuz ve alkışladınız.Pkk paçavrasını göklerimizde dalgalandırdıklarında bile alkış tuttunuz yanıp tutuştuğunuz iktidarınıza! Yüzlerce suçsuz askeri anti-demokratik bir şekilde içeri arttırdığında,başta Muhsin Yazıcıoğlu’na ve onun gibi nice insanlara suikast yaptırdıklarında ya da isimlerini lekeleyip ülke dışarısına sürdüğünde bile herşeye kayıtsız kalıp aynı bir “koyun sürüsü” gibi alkışladınız bu yönetimi.Sizler %50 olarak diğer %50’yi de yaktınız.Bu söylediklerim belki %2’ye falan ulaşır da,ne boklar yediğinizi anlayabilir ve doğru yolu tercih edebilirsiniz.Allah sizi umarım ıslah eder.

Haydin selametle!