bugün

chester bennington

gençliğim intihar etti, böyle saçma sapan bi dünya olabilir mi,yeni nesilin "o kim ki yeaa" dediklerini duydum, şöyle bir adamı bilmeyen nesil nesil değildir *
Bütün gün oturdum ve tüm şarkılarını dinledim lan,inanırmısınız halen ezberimde olan şarkıları varmış ya "breaking the habit" , "numb" , "one step closer" , "a place for my head" , "faint" daha yazardım da ellerim izin vermiyor.

Yetmezmiş gibi oturup "Live in Texas" konserinin tamanını 2 kere izledim, oda yetmezmiş gibi "rock am ring 2004" konserini baştan aşşağı izledim, lan ne güzelmiş o zamanlar dedim. Böyle bi adam var abi dedim..

"Given up" şarkısında attığı screami taklit etmeye çalışırken ki sarfettiğim efor gözlerimin önüne geldi, sabah okula giderken son ses "numb" dinleyerek güne başladığım günler aklıma geldi.. sırf "rock'n coke" a geliyo diye ordan burdan kısarak bilet alarak gittiğim konseri aklıma geldi...

ailemden biri ölmüş gibi üzüldüm lan, adaletini sikiyim dünya diyecem de diyemiyorum niye yaptın be reis niye diyebiliyorum sadece.

Şuan mı şu an son ses "faint" çalıyor evin içinde, "in the end" sırada ki parça...

rip best screamer...