bugün

dünyayı cinlerin yönettiği gerçeği

şu yanlıştır bu doğrudur diye ahkam kesilecek bir şey yok. tüm yazılanlar farazi ama bir yerlerden bazı çıkarımlar yapmak elbette mümkün.

Bu çıkarımlarında yapılacağı yerler belli. birincisi Kuran diğeri arkeolojik kazılar sonucu ortaya çıkmış nesneler ve coğrafi bilim.

gok kubbeye kadar yolu varın bahsettiği Hz. adem'in yaşadığı yer yanlıştır. Bu noktada kesinlikle bilim ve islami öğretiler neredeyse mutabık gibidir.

islami öğretiler arap yarımadasının batısını işaret eder insanlığın başlangıcı olarak. Bilim ise afrika kıtasının batısını. Yani arada sadece Kızıldeniz var ve işaret edilen iki noktada birbirine çok yakın.

Tarihler konusuna hiç değinmeyeceğim konu iyice sulanacak ama ama hangi dünya tarihi kitabını elinize alırsanız alın mö 4000 yılında başladığını görürsünüz. hiç değişmez ve şaşırmaz. gerçeğin bu kadar basit olmadığını siz de bende gayet iyi biliyoruz. bu gün kazılarda bulduğunuz çekiç de karbon testi yapılıp mö 12000 yılında kullanıldığı ortaya çıkıyorsa gökten zembille mö4000 yılında dünyaya gelmiş olamayız. birşeyler var bilmediğimiz belli ki, tarih kitaplarına yerleştiremediğimiz.

2 kıta var. eskiden var olduğunu coğrafi keşifler sonucu ispatlanmış hatta kalıntıları bugüne kadar yaşamış.

Lemurya dan bahsedecek olursak onun bugüne kadar süregelen en büyük kalıntıları dağınık düzendeki volkanik Hawaii adalarıdır. yazarın paylaştığı lemurya haritası doğru yerinde değildir. bilgi kirliliğinin önüne geçmek amaçlı mu kıtasından bahsedilen ile lemuryanın aynı şey olduğunu belirtmek isterim.

Lemuryanın varlığı coğrafi olarak Atlantis kıtasından daha muhtemeldir ki hali hazırda inca ve mayaların atalarının da olduğu söylenmektedir.

üzerinde yaşayanlar cindir şeytandır gibi söylemler kanıtlanabilir bir şey olmadığından bu konuda ne denirse denilsin işkembeden sallamak olacaktır.

bu noktada asıl muamma Atlantis olmuştur.

Atlantis hakkında o kadar çok şey yazılıp çizilmiş ve bir o kadar da araştırma yapılıp eller boş dönülmüştür ki konu resmen arap saçıdır.

coğrafi keşifler lemurya kıtasında olduğu gibi Atlantis kıtasını desteklemez. dolayısıyla okyanus altı araştırması yapılması zorunlu kılınan insanoğlunun bu kıta hakkında keşifleri ise bir hayli sınırlı.

herhalde bunun en önemli öncülerinde biri de edgar cayce.

bundan 40 senen önce atlantisi bimini adası etrafında aramalıyız diye ortaya laf atınca araştırmacılar dünyanın bu noktasında odaklanmıştı.

araştırmaların tamamında bulunan bilgiler bir şekilde ya yarım bırakılmış, bıraktırılmış yada örtbas edilmiştir.

tüm araştırmalarıın en azından bir kısmını yazılı orijinal metinlerini bile ufak bir araştırmada bulabilirsiniz.

konu olan 2 kıta da bir efsane yada bir destan falan değildir. var olduğu bilinen bir gerçek ve kalıntıları da vardır.

ama bunların nedense ortaya çıkarılması istenmez çünkü sahte ve eksik dünya tarihi baştan sona değişmesi gerekecektir.