bugün

gok kubbeye kadar yolu var

şimdi kardeşim, anlaşılan size düz dünyadan önce insan gibi yazışmasını öğreteceğiz. bak ilk parağrafta ne kadar düzgün yazmışsın, ve ikinci parağrafta nasıl götü başı dağıtmışsın. bak ben gene de seni insan yerine koyup muhatap alacağım ve sorularına yanıt vereceğim. ama kabul edersin, ama işine gelmez reddedersin, o senin sorunun. ben kendi açımdan olaya nasıl baktığımı söyleyeceğim.

dünyanın düz ya da yuvarlak olması neyi değiştiriyor: dünyanın yuvarlak olduğu iddiası sadece dünyanın şekli değildir. bunun içinde nasa, terör örgütleri ve chemtrails olayları olan bütünsel bir yaklaşım. ama ben meseleyi senin anlayabileceğin düzeye, yani en düşük düzeye indirgeyip basitleştireceğim.

nasa'nın bütçesi 20 milyar dolar ve diğer ülkelerdeki sahte kuruluşların bütçesinden aldığı payla beraber nasa yaklaşık 100 milyar dolara yön veriyor. bunun 10 "milyon" doları maliyet. photoshop, havuz masrafları ve çalışan maaşları. geri kalan 99 milyar 990 milyon dolar olduğu gibi kara para.

kara para yasa dışı olduğu için bunu yasal yerlere harcayamazsın. bu nedenle bu para terör örgütlerine gidiyor. sonra o terör örgütleri vasıtasıyla da abd'de hakim güç bu terör örgütlerini kullanarak parayı kendi hesaplarına geçiriyor. kısaca, dünya halkları abd'deki hakim güç tarafından soyuluyor.

hepimizin belki her gün eleştirdiği ve lanetlediği fetö, pkk, ışid ve benzeri tüm terör örgütleri fiilen cia tarafından ama nasa parasıyla besleniyor. katar, suudi arabistan filan hikaye. onlara parayı abd veriyor.

işte bu nedenle dünya yuvarlak değildir. sana yansıması da, eğer bindiğin minibüste bir gün bir ışid'i kendini havaya uçurup ölmene neden olursa, buda senin dünyanın yuvarlak olmasını savunmanın da etkisi olacaktır.

tabi bizim esas hedefimiz nasa'dır. nasa'nın yalanları ortaya çıkmalı, terör finansmanı kesilmeli ve dünya daha yaşanılabilir bir yer haline gelmelidir. ama sosyal duyarlılığı olmayan insanların beni anlamasını beklemiyorum.