bugün

watch dogs

açık dünya hack muhabbeti ile e3'e renk katmış, fakat oyun çıktığında ne grafikler ne de oynanış açısından e3'te sunulanların bulunmuş olduğu oyun. sırf günümüzdeki beklentisi tavanı aşan grafikçi ve özellikçi veletler yüzünden hak ettiği değeri bile görememiştir aynı zamanda.

oynanış açısından sadece ayrıntılarda eksik olması sıkıntı olmadı benim açımdan. grafikler zaten sikimde değil, zira yeni yetme sözde hardcore oyunculardan değilim neyse ki. hatta o kadar gömülmesine ve düşürülmesine rağmen gayet güzel grafiklerle çıktı, ki zaten birçok pc oyunu tam ayarlarda kaldıramadı bile. ayrıca grafik düşürmeleri son yıllarda çok karşılaşılan bir şey, özellikle ubisoft olunca mevzu. bahane olarak da konsolları sundular ki sapına kadar da haklı adamlar. kaldırmıyor işte aq aletleri, herkes eline almış bi xone ya da ps4, "baba puro geymır, ehehehe" diye geçiniyor aq görgüsüzleri. glorious pc master race'e ne kadar engel oldukları hakkında hiçbir fikirleri yok sanırım.

karşılaştırma yapılması da çok saçma. yapanlar daha da saçma aq. her insanı nasıl tek tek ele alıyorsan, oyunları da öyle alman gerek. kendi içerisinde yorumlar, öyle oynarsın. neyse, siziz gibi yeni yetmelere oyun nasıl oynanır öğretmekle uğraşamayacağım.