bugün

fi

Ozan güven ve sevişme sahneleri olmasa ortalama tv dizisi sayılabilecek, iyi pazarlanmış yapım. izledim ilk 3 bölümü. Sürükleyici evet. Günümüzde en çok ilgi gören fifty shades of grey, twilight vb'ndeki gibi ulaşılmaz zengin, yakışıklı, karanlık geçmişli, takıntılı, her genç kızı ağına düşürebilecek bir erkeğimiz var. Ve tabi ki takıtığı saf masum güzel bir kız.

Dizi sürükleyici mi evet. Bunda 60 dakika olmasının rolü büyük. Ve ozan güvenin oyuncuğunun. Özge özpirinççi çok tatlı durmuş rolünde gerçi konuk oyuncuydu ama umarım tekrar görürüz.

Dizi iyi pazarlanmış dedim çünkü cast çok iyi denildi. Bu iyi casttaki kadın başrol serenay sarıkaya. Bana göre bu kadının fiziğinden başka bir özelliği yok. Neden iyi oyuncu diye yedirilmeye çalışılıyor anlamıyorum. O kadar yapmacık ve her rolü aynı şekilde canlandırıyor ki. Medcezirde de burda da aynı ağdalı konuşmalar (bkz: canııım), aynı bakışlar, aynı jestler ve mimikler... Hiçbir gelişim yok.

Dizide deniz ve durunun ilişkisini çok vıcık vıcık buldum. Her saniye teletabiler gibi sarılıyorlar. Durunun tavırları da ayrı uyuz. Ayrıca bu ilişki legal mi? Duru denizin öğrencisi değil mi ya?

Konunun wattpad hikayelerini andırmasını geçersek büşra develinin oyunculuğunu iyi buldum. Dizinin en güzel kızı ayrıca. Bence duru o olabilirdi. Hep popüler kültür işte bunlar...