bugün

kadınlara köpek gibi davranmanın önemi

kuyruk acını bi kenara bırakıp dinle evlat.

insanlar genel olarak kendisini süründüren ve umursamayan insanların peşinden gitmeye meyillidir. sizler nasıl kaprisli, kezban ruhlu hatunların peşinde heba oluyorsanız, akıllı kadın görünce sıkılıyorsanız, kadınlar da umursamaz ve piç heriflerin peşinden gidebiliyor. sadece kadınlara topu atman saçma. ve bu konu yine hipergamiye bağlanıyor. her kuyruk acında kadınlara nefret saçmakla yitireceğin vakitte araştırsaydın belki bir iki faydası olurdu.

sen daha atatürk'ten önce kadınların seçme, seçilme hakkı olmadığı bir ülkede yaşıyorsun. kadınların görevi tarih boyunca daha çok sizlerin yemeğini önüne verip, donlarını yıkamak ve -namuslu-, uslu bir şekilde evinde oturmak oldu, hangi mantıkla hesap soruyorsun kadınlar hiçbir şey üretmedi diye?

en efendiyim diyeniniz bile penisi söz konusu olduğunda beynini beklemeye alıyor. bir kısmınız matkaptan farksız, sokuş peşinde geziniyor ortalıklarda. zaten genel olarak duygusuz varlıklarsınız. önce öz eleştiri yapalım lütfen. bana göre yalnızca piçlerden değil, birçoğunuzdan uzak durmak gerek. çünkü katlanılacak gibi değilsiniz.