bugün

komsuyu sevisirken gormek

yaklaşık oniki sene önce vuku bulmuş, kazara şahid olunmuş durumdur. olay şöyle gelişmekte.

Yer: misafir odası.

tıklım tıklım dolu ve neşeli sohbetlerle geçmektedir. o esnada içeriden gelmediği belli olan. "ahhh, uhhh, *ik beni" sesleri eşliğinde yatak sesi olduğu belli olan ritmik gıcırtılar odayı kaplar. o an herkes birbirine bakmakta ve kıpkırmızı suratlardan geçilmemektedir.

evin büyüğü ve ben sesin kaynağını aramaya çıktık. üst kata gittik ki o evde öğretmen emeklisi 55-56 yaşlarından bir amcanın oturduğunu biliyoruz. ama aklımıza arada bir gelen oğlunun eve geldiği ve iş üstünde olduğu geliyor. kapıyı çalıyoruz ama kapı kendi kendine açılıyor. belli ki kapanmamış. gelen giden olmayınca baba ve ben içeri korkak adımlarla giriyoruz. O esnada sesin yoğunlaştığı odaya, yatak odasına gidip kapıyı aralamamızla koskoca öğretmen emeklisi amcanın, 30-35 yaşlarındaki temizlikçisi ile şimdi bile aklımın almadığı bir pozisyonda yakaladık. ama artık eylemin en tatlı yerinde yakalamışız ki, ikisi de istiflerini bile bozamadılar, sadece baka kaldılar. 1-2 dakikalık durgunluğun ardından çift taraflı çığlıklar eşliğinde titreyen vücütları kendine geldi ve anında bizi kapıya koydular. daha sonra duydum ki emekli amcamız babadan özür dilemiş. ama durumu eve anlatmakta kararsız olan baba özürle yetinmeyip yatak odasını başka odaya taşımasını tembihlemiş.

gençtim ve o görüntü çok fazla etkilemişti beni. o zamana kadar o yaşlarda ki erkeklerin malzemeyi rafa kaldırdığını düşünen ben, o günden sonra temizlikçi sayesinde erkekliğe ilk adımlarımı seri halde atmış bulundum.

edit:yazım hatası
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar