bugün

iphone 7

Vakit itibariyle en yeni Iphone modeli.

Şimdi bu cihaza sahip olma gereğiniz gerçekten geçerli olabilir. Yani gerçekten kulaklık kablosundan sıkılmış, tasarımı beğenmiş ya da yalnızca apple store'da bulunan bir uygulamaya çok gereksinim duyuyor olabilirsiniz. Bunların hiç birine itirazım yok, imkanınız varsa da alınız, elinizde paralansın.

Yalnız hepimizin gördüğü, bildiği bir kitle var. Bu telefon için sosyal harcamasından kesiyor, mesailer yapıyor ve en beğendiği şey kamerası oluyor. çoğumuz da bu kitlenin deli olduğunu düşünüyoruz.

şu an en ucuz modeli 3000 liranın üzerinde bu cihazın. Bu kadar para ile hem fotoğraf makinesi, hem müzik çalar, hem de android telefon almak mümkün. Hatta 1000 liraya dslr makine, 300-500 lira aralığında müzik çalar+kablosuz kulaklık ve 1500 liraya canavar gibi telefonla bu çılgınlığı gayet kaliteli biçimde de sürdürebilirsiniz.

bunları kimse almaktan vazgeçsin diye söylemiyorum. Yalnız bana "teknolojiyi takip ediyorum abi" gibi bir laf etmesin. dinlediğiniz şey mp3, çektiğiniz fotoğraf dijital filtreli. kompakt ve kolay taşınabilir evet ama her şeyi, aynı anda yapmaya çalışan Hülya Avşar gibi de zorlama bir alet bu.

sahip olma hırsı ile telefon alan insan sorunludur. Bunu istediğiniz kadar gerekçelendirin, hayatınızda bir boşluk olduğunu görmüyor olacaksınız.