bugün

dinozor bar

23 eylülde görkemli bir açılış yaptılar. açılışa katılan kitle düşünüldüğünde izmir’de önemli bir boşluğu dolduracak gibi gözüküyor. alternatif yaşam biçimlerinin buluşma noktası olmaya adaylar. konsept olarak bir metal bar tanımlaması yapmak çok doğru değil , zamanla tüm alternatif yaşam biçimlerine hitap edeceklerini düşünüyorum. müziklerde bu şekilde şekillenmeye başlayacaktır. işletmenin sahiplerinin uzmanlık alanı metal müzikmiş

açılışta uyguladıkları fiyat politikasını saat 19:00 önce happy hour olarak sürdüreceklermiş ama ayda bir kez yapılacak dinozor partileri ile de sürdürmeleri çok güzel olurdu. bornova sokağı dolar taşardı. şaka bir yana fiyatlar bizim bakkaldan daha ucuz , gerisini siz düşünün. pek sürdürülebilir değil ama yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalışacaklarından eminim.

bundan sonrası için mekana sahip çıkmak gerekiyor. her şeyin endüstrileştiği günümüz koşullarında (buna eğlence sektörüde dahil) böyle mekanlara sahip çıkılmazsa nefes alma alanlarımızın zamanla kaybolacağını unutmayalım. bornova sokağıda alsancağın diğer sokakları gibi endüstriyelleşinceye kadar dinozorun ve bornova sokağının keyfine varmaya çalışalım.