bugün

hakan şükür

ali sami yen stadı'ndaki fenerbahçe maçlarından ve deplasmandaki fenerbahçe maçlarından bir önceki iç saha maçından önce galatasaray taraftarları geleneğince (ne gelenek be) futbolcular tek tek tribünlere çağrılarak "x fenerin anası sik" diye uğurlanırlar, sami yen'e gidenler bilir.

yine böyle bir maçta (27 subat 2008 galatasaray fenerbahçe maçı) eski açık tribünde tüm futbolcular gibi hakan şükür de tribüne çağrılıyor ve "hakan fenerin anasını sik" diye tezahürat yapılıyor. aynı şekilde tezahürat yapılan galatasaraylı birkaç mal futbolcu bu tezahüratları alkışla veya elini kalbine götürerek "evelallah" mealli cevaplar verirken hakan şükür oralı bile olmadan takım arkadaşlarının yanına ısınmak için geri dönüyor.

böyle bir efendilik, böyle bir sağduyu, böyle bir oturmuş karakterdir hakan şükür. rakibe tekmesini, küfürünü ya da ne bileyim en ufak bir çirkefliğini gördünüz mü bu adamın şu 20 yıl içerisinde?

hadi rte ve tayfasından dini siyasete alet ediyor diye nefret ediyorsunuz anladık da dinin futbola alet edilmesi ne demek yahu? bu şahıs bu sözleri dedi diye mi bu hafta 11'de oynayacak? ya da daha da genişletip şöyle soralım, mazisindeki bu kadar başarıyı cemaate yakınlığı sayesinde mi yakaladı? leeds defansı "ya bu adam mübarek dur yol verelim" dedi de mi bu adam hepsini ipe dizdi? ya o gol krallıkları ne? yoksa türkiye ligindeki kalecilerin hepsi de cemaatçi mi aldılar o kadar golü içeri?

örnekler sürüsüne bereket uzar gider. sizin amacınız ne laiklik, ne siyaset, ne de futbol. islam düşmanı kafirlersiniz ve bunu söylemekten o kadar tırsıyorsunuz ki hergün içiniz içinizi kemiriyor. son sözü galatasaray taraftarlarına bırakalım bari;

ooooooooooooooooooo
kral hakan şüküüüüüüüürr
seni çekemeyeeen
bütün ibnelerin
süratına tüküüür

kral efendi adam tükürmez ama bana kalsa sıçarım bile. ya da sıçmam lan bokuma yazık.