bugün

odtü vs boğaziçi

Öncelikle başlığın en beğenilen entrysi;

Spoiler

boğaziçi siker atar. ilk yüzden giren adama nasıl yetersiz eğitim verilebiliosa artık boğaziçinde.
gül gül öldük.
hele itü demişler gözlerimizden yaşlar geliyor.

Spoiler

Tartışma ortamının seviyesi yukarıdaki giriden anlaşılıyor. Muhtemelen bunu yazan eleman sikik bir lisede okuyan veya mezun olup hiçbir sike derman olamayacak bir bölüme giden veya gidecek olan vasıfsız elemanın teki.

Bu ne saçma bi karşılaştırma? Neye göre kime göre. Üniversitede onlarca bölüm var hepsi aynı anda nasıl kiyaslanir kafayı mı yediniz? Sosyal bilimlerde Boğaziçi öndedir tamam da mühendislik açısından dünyada ilk 100 e girebilen tek Türk okulu odtu bi kere. Boğaziçi ndekı öğretmenler bir bir vakıf üniversitelerine transfer oluyor ve ayrıca böyle bir kıyası yapmak ayrı aptallık. Odtu de pratik bilgiyi en ince detayına kadar öğrenirsin Boğaziçi nde teorik dersler öğrenirsin , pratiğe çok girilmez. Muhendislikten önce ceo olmayı öğretirler. Odtu demek yüksek bilgi birikimi demek, Boğaziçi demek kariyer demek.

Bana kalırsa odtu çok daha iyi bir okul fakat boğaziçi üniversitesinin gerek kampüsünün istanbul da olması gerek derslerinin hafif olması nedeniyle Boğaziçi ne girmek daha zor.