bugün

titanik filmindeki batan gemi

ponçirikli pembiş fil yüzüne çaylak olan yazar.

anlamayan vardır belki. herif ponçirik pembiş filin su yeşili gelinliği adlı başlığa çok sayıda entry girdiği için ceza almış. ahahah ulan ilk defa sinirden değil de keyiften gülüyorum.. ponçirikli pembiş filin gazabına uğramış. fil gri olsa anlayacağım ama fil pempiş fil. hem de ponçirikli.
ulan hadi biz sözlük erkekleri olarak kızlara seks teklifi yapıyoruz diye çaylak oluyoruz ama bu gidip ponçirikli pembiş file girdiği için oluyor. hani biri bana neden çaylak oldun dese

ponçirikli pembiş fil yüzüne oldum diyemem.
modlara küfür ettim derim, zall'ı emdim, sözlüğü siktim derim yine ponçirikli pembiş fil diyemem. diyemem abi, ponçirikli pembiş yüzüne niye diyim. deli derler.

ama yaş 45 olmuş bunun. iş bitmiş. zaten sabahın köründe denize gidip 2 metre sopayı yarrak gibi iki saat elinde tutarak balık bekleyen adamdan ne hayır gelir. o da haklı. bana mı girecek bu yaştan sonra? tabi ki gidip ponçirikli pembiş file girecek.

ama ben buradan modlara da sesleniyorum.

abi adamı görüyorsunuz. yaş artık kemale ermiş. sıyırmış iyice, pörsümüş herif. arabasının ibresinden başka kıpırdayan bir şeyi yok.
o ibre yukarıya doğru kalktıkça herif mutlu oluyor, fotosunu çekip sözlükte paylaşıyor. ahh ahh çekiyor belki. ibreyi gördükçe mazi aklına geliyor ve doğal olarak ponçirikli pembiş fil ve benzeri başlıklara sarıyor. ben diyorum ki, bunun gibiler için ponçirikli pembiş fil ve benzeri başlıklar serbest olsun. sonuç olarak ponçirikli pembiş fil zararsız bir başlık. takılsın yani. girsin herif. bol bol girsin. hem fil rahatlasın, hem o. deşarj olsunlar. sonra tutup nick altlarına girerek millete sarıyorlar ve sözlüğün anası belleniyor.

neyse uzamasın, son kez ahahaha diyerek bitireyim yazıyı. zaten sabahtan beri pembe filli mesaj çeke çeke anam ağladı.

üzülüyorum çok. netice itibarıyla adam mesajlara da dönüş yapemeya.