bugün

roberto carlos

Sport Day gazetesi, tarafından asagıdaki yazıda anlatılan futbolcudur.

Ulkemize gelen yıldız oyuncuları irdelememiz lazım. kimi ünlü futbolcunun emeklilik ikramiyesi için geldiği katar haline gelmemek için futbol dünyamızı ileriye götürecek şekilde değiştirmemiz gerekiyor. Futbol federasyonu da bu konuda çalışmalar yapmakta oldugu soyleniyor.

şimdi gelelim roberto carlos gerceğine. Brezilyanın dunya futboluna armagan ettigi ünlü futbolculardan birisidir. kariyeri real madrid ve brezilya milli takımları formasıyla kazandıgı basarılarla doludur.bu gercekleri her bilinçli futbolsever kabul etmektedir.

real madrid, yeni sezonda onu gormek istemedigini ilettiği zaman fenerbahceye imza attı. her sene fenerbahceye transferi gazete baslıklarında verilmekteydi. sadece 1 sene evvel kesin fenere geldiği yazılıp çizilmişti.

dogruya dogru; hangi futbolcu lüks yasam tarzını, el üstünde tutuldugu bir dunyayı ozellikle kupa kaldırması kesin bir yıldız toplulugu olan takımı bırakıp gelir ki?
cevap: sadece istenilmediği yerde durmamak için.

Ulkemize gelen yabancıların yasattıgı sorunların en beterlerinden birisi olarak karsımıza cıkabilirdi. (bkz: yabancı futbolcular sorunsalı)

asagıdaki aslında cogu futbolseverin düşündüğünü barındırmaktadır. bir beşiktaş taraftarı olarak aynı seyi rüştü rencber için düşüyorduk. koskoca senede ikinci yarıda oynana trabzonspor macıyla gercek rüstüyü gorebildik. 34 lig macı 4 sampiyonlar ligi öneleme, 6 sampiyonlar ligi maçı, sanırım 5 federasyon kupası maçı yer alıyor beşiktasın portfoyunde gerisini siz hesaplayın. aynı seyler fenerbahce-roberto carlos ilişkisi için de gecerli.

fenerbahce forma satıslarıyla zaten maliyeti kurtarıyor, fenerbahce zengin kulüp, roberto carlos kendisini önemli maçlarda gösteriyor diye dusunulebilir.

"fenerbahcenin hangi maçlarında roberto carlos iyi oynadı ve fenerbahcenin kazanımları nelerdir" sorunsalı ortadadır.

değişmesi gereken aslında ulkemiz futbolu ya da futbol dünyasından çok ona prim veren futbolsever kitlesidir.

--spoiler--
Roberto Carlos'u iğnelemekten geri durmadı. "O... Artist" başlığını kullanan gazetede, Brezilyalı ünlü yıldız için şu ifadeler yer aldı:
"34 yaşında, emekli maaşını almak için istanbul"a gelen Carlos, 3 milyon euro gibi senelik maaşı var. Fenerbahçeli taraftar, 15 Şubat'tan beri onu statta göremedi. Çünkü devamlı sakat. En büyük maçlarda da Teknik Direktör Zico'yu çıplak bıraktı. Allah'tan son maçta kız arkadaşıyla birlikte stattan geçti de, Zico onu görmüş oldu!"
--spoiler--

(bkz: sport day) alıntı.
güncel Önemli Başlıklar