bugün

elin oğlu

yıllar yıllar sonra televizyon izleme sebebi olup tozdan görünmeyen tv ekranını ıslak mendille silme sebebiydi.

programın varlığından 6-7 ay kadar sonra haberim oldu, burcu esmersoy'un sunucu olduğu bölüme kadar her gün 1-2 bölüm izledim. ömür varol gibi itici bulduğum bir insana dahi sempati duyurdu. konuk almadığı zamanlardaki bölümleri çok keyifliydi. hatta ömür varol bile programda seyircilerin konuk istemediğini söylüyordu. elin oğlu denen elemanlar samimi bir ortamda program boyunca kendi kültürlerinden bahsediyordu. hele ki kahvaltı kültürünün ve korku öğelerinin konu olduğu programlar mükemmeldi.

sonrası klasik boka sarış. bir kere konuk olayını biri izah etsin bana kardeşim. neden? amaç nedir? siz ciddi ciddi birilerinin bu programı konuklar için izlediğini mi zannediyorsunuz?

hadi konuk aldınız, neden kimse kültüründen bahsetmiyor artık? 48.bölümü internetten izledim, konu lise yıllarıydı ve sadece 5 dakika kadar bu konu konuşuldu. sonrası sinan ciğerlisinin -çok bağırıyor ve çok söz kesiyor- ve burcu kikiriğinin -sürekli olarak ellerini çenesinde birleştirip kadın taklidi yapan erkek gibi gülüyor- "altaycığım çocukların sana soruları var?" ve "bakalım bu hafta hangi işi öğrendik" "hahaha instagramınıza neler yazmışlar ehu ehu" klasik program katli şeklindeydi.

bunu şaka olsun diye söylemiyorum: ya birileri gerçekten programı bitirmeye çalışıyor ya da inanılmaz beceriksiz bir yapım kadrosu var. programın bu seviyeye gelmesi bile şanstı büyük ihtimalle.

oğlum harbi üzüldüm lan. program resmen bitecek ve ben bu konuda çok yanılırım. yıllar sonra sevdiğim bir türk yapımı bulmuştum... yazık oldu. 48. bölüm de benim için son oldu.