bugün

aziz yıldırım

yine önüne gelene saldırmış. ciddi bir rahatsızlık bu.

hakemlerin yok, hakem odası basamıyorsun, şike yapamıyorsun. ee, sen burada bunları yapınca biz bas bas bağırıyoruz "kardeşim adaletsizlik var" diye, sen "biz psikolojik üstünüz" diyorsun.

oh oh, uefa'ya sallarsın, podolski'ye sallarsın. salla babacım salla. sen galatasaray'ın elendiği gün "avrupa'da yoluna devam eden tek takım fenerbahçe" diyerek gönderme yapıyorsun bu sorun olmuyor ama podolski paylaştığı fotoğrafla "avrupa kupası bulunan tek takım" mesajını verince sorun oluyor.

ha, şu türk takımları avrupa'dan elenince sevinenlere de "türk düşmanı" yaftası yapıştıran adamlar var. birader, sen avrupa kupası'nı canına dişine takarak almış bir takıma "tesadüftü o" demesini iyi biliyorsun. "senin uefa kupan var" demeyi iyi biliyorsun. alsana canım kardeşim kolaysa o kupayı, bi kaldırsana görelim.

iyi söylenmiş bir beste vardır,

sana göre tesadüftü, bize göre söke söke
sen rüyanda göremezsin, kupa bizim müzemizde

galatasaray, avrupa'da nice takımlara karşı galip gelerek "avrupa fatihi" lakabını almıştır, bu lakabı da uefa kupası ve süper kupa ile taçlandırmıştır. biri, arsenal diğeri real'e karşı. bu lakaba istinaden, galatasaray taraftarı harika koreografiler düzenler; bu koreografilerin de hakkını verir. babacım, daha senin avrupa'da başarın yokken "boss of the europe" diye koreo yaparsan olmaz. özet geçersek, galatasaray avrupa'dan eleniyor diye boss olmuyorsun.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar