bugün

yasin balkır

tanım: karakter yoksunu, tanımadığı insanlara istediği cevabı alamadı diye küfür eden tacizci, potansiyel tecavüzcü, aşağılık yaratık.
bu yaratığın ettiği küfürleri ekşi sözlükte ifşa eden arkadaşa teşekkür ederek sözlerime başlıyorum. bu nasıl bir cürret bu nasıl bir karakter ki; bir insana üstelik bir kadına bu derece ağır küfürler sarfedebiliyorsun? aynısını senin ailene yapsalar, kız kardeşine aynı küfürleri söyleseler, ananın fotoğraflarını porno sitelerine yüklemekle tehdit etseler hoşuna gider mi dallama? gitar çalıyormuş müzisyenmiş cart curt. sen önce insan ol insan. böyle insanları her ortamda rezil edin ki insanların yüzüne bakacak cesareti kalamasın.
bir diğer hususta; adamın konuşmasında insan onurunu zedeleyici hakaretler ve küfür var, taciz var, şantaj var, tehdit var. yasin balkır isimli şahıs bunları yaptığı için pişman olduğunu da beyan ediyor ve özür diliyor. yani ben yapmadım kuzenim yapmış triplerine de girmemiş. bu sosyal medyayı kullanan bir tane yetkili yok mu hakkında işlem başlatsın.
bu tarz yaratıkları rezil etmek ifşa etmek yetmez. içeri tıkıp 2 3 sene duvarlara baktıracaksın ki aklı başına gelsin. klavye başına geçmiş azgın sapıklar da bu tarz şeylere cesaret edemesinler.