bugün

biz osmanlı torunuyuz

Ooo sülale saraya dayanıyor galiba, osmanlı torunu olmak için Hanedan-ı ali osman kanı taşımak gerekiyordu çünkü, malum onlar için padişah ve hanedan geri kalan herkes "KUL" idi. evet evet, o torunu olmak istediğin ailenin inanışlarına göre, sen onlar için yaratılmış bir kul idin. sanki onlar allah'ın bir sureti idi bu topraklarda. ha ama yok sen bunu söylerken tarihini korumaktan/yüceltmekten bahsediyorsan herkes osmanlı torunu, çünkü kimse osmanlı torunu olmadığını iddia edemez eğer anadoluda yaşıyorsa.

Şimdi bu söylemi açalım kardeşim, Sen bunu yazarken kendi kişiliğinden vazgeçip bir aciz gibi bir otoriteye köle mi olmayı tercih ettin, yoksa bunu yazarken sahip olduğun tarihi mi yüceltmek istedin? eğer tabii ki tarihi yüceltmek istedim diyorsan şimdi kendine, o zaman yapman gereken tek şey, şu an yaptığın işin en iyisini yapmak için çalışıp, daha çok çalışıp, işinde en iyisi olman gerek, zaten gerisi öyle bir gelecek ki, gelecek nesiller arkalarına baktığında osmanlıdan sonra gelen neslin kendilerini ne kadar ileri götürebildiklerini görüp, daha da ileri götürmek için aynı yolu izleyecekler.

Amacım yazdığında art niyet aramak değil, ha ama eğer sen gerçekten art niyet aramamı istiyorsan, yani bunu yazarken aslında doksan kusur yıllık bir devrime ve meyvesine b*k atmaksa amacın, o zaman kardeşim sana bu anlatılanlar boş, sen zaten kişiliğini birilerinin "kul"u yapmışsın.