bugün

kayseri deki üvey anne vahşeti

el kadar çocukların hayatlarını daha o yaşta bitirmiş bir yaratığın yaptıklarıdır.
sen nasıl bir yaratıksın ki bunu yapabildin o çocuğa? bir de bu yaratığın bir çocuğu var. yani anne. annelik duygusunu yaşamış biri bu eziyeti nasıl yapar inanın hiç aklım almıyor.
bu aşağılık yaratığı bir kenara bırakalım. gelelim baba denilen yaratığa. çocuğun ağlamaya mecali kalmamış sesi kısılmış. ulan hiç mi anlamadın o çocukların halinden? hiç mi görmedin sağında solunda morlukları. hiç mi konuşmadın çocuklarınla? sormadın mı hallerini hatırlarını?
peki ya öz anne? gazeteye yaptığı konuşmada çocukların şiddet gördüğünü kollarındaki ve bacaklarındaki morluklardan anladığını, bu durumu babaya ilettiğini ve babanın kendisine "ben hallederim" şeklinde cevap verdiğini söylemiş. ulan benim çocuklarıma bir fiske vuranın dünyasını dar ederim. senin öz çocuğun yara bere içinde ve sen bu duruma kayıtsız kalıyorsun. sana da yazıklar olsun.
hadi anneyi de geçelim. gelelim komşulara. röportaj sırasında komşunun teki çocukların şiddet gördüğü konusunda babayı uyardıklarını anlatıyor. çığlık sesleri duyuyorduk tarzında konuşmalar yapıyorlar. sonra da diyorlar ki namazında niyazındaydı hiç şüphelenmedik. böyle bir şey olabilir mi? bu nasıl vurdumduymazlık? bu nasıl bir aman boşvercilik?
üvey anne inşallah hapiste geçen her gün o çocuklara yaşattığının kat kat karşılığını bulur.