bugün

güneşin kızları

adının haluk un kurbanlarıolarak değiştirilmesi gereken dizi...

alişşşşşş... gel seni nüfusumuza geçirelim. halukun da ananın da allah belelerini versin. çocuk gene kaldı ortada. sevilay sen ne basiretsiz bir geri zekalısın. açsana oğluna kapıyı aşüfte.

halukun oğlunu birtürlü sevmemesini aslıda gerçek babası olmamasına bağlayabilirdik emmeee o da yeni öğrendi.

ali halukun oğlu olamaz çünkü selin ve nazlı onun öz kızları. selin ve aliyi ayırmaya kıyamadı senaristler. evet ey ahali... güneşe tecavüz eden haluk kişisinden başkası değil. artık o kulubede güneşi nasıl bayılttıysa eski kocası, haluk işi pişirdi. güneş öğrenince ne olicek bakalım.
ama güneşle ahmet bence olur. haluk ya intihar eder ya da hastaneye yatırılır. inci de artık bir şekilde ayak altından çekilir. ahmetle güneş... alişle seliş

bu diziyi özellikle haluk psikozu için izliyordum, adam nasıl döktürüyor. emre kınay birçok defa iyi adam rollerinde oynadı ama ulan istanbul ve bu dizide esasen kötü adam rollerinin üstadı olduğunu gösterdi. yani bir paronayak ve şizofren ancak bu kadar iyi yansıtılır-gerçi adam için teşhis koymak bana düşmez.

nazlı ve savaş sizden olmuyor kuzular... aym sori... hele savaş, o nasıl rol yapamamak öyle.

ben dizilerde kötü karakterlerin iyiye evrilmelerine bayılıyorum. mesela kiralık aşk da yasemin öyle oldu. burda da tuğçe. meğer kızı şeytana çeviren melissa iblisiymiş. şeker gibi bir hatun oldu. ama yine de kuyruğuna basmaya gelmez.

bence bir dna testi yaptıralım. ahmet rana ve halukla kardeş olamaz. keşke benim de amcam olsa ahmet, ne şeker adam. kara gün dostu. ama güneşin hayatını nasıl da mahvettiğini bir bilse... gerçi inciyle evlenerek cezasını bulmuş.