bugün

türkmen dağında katliam var

çoğu türk'e göre fransa'da ki vahşi saldırıdan daha az önemlidir. çünkü fransız kanı daha değerli!

çünkü haberlerde türkmenlerden ziyade avrupadaki saldırıları ve üniversite krizlerini rehineleri izliyoruz. elim saldırıdan sonraki gün abartısız tüm türk gazeteler manşetten tam sayfa habere yer verdi. haber kanalları sabah akşam detayları geçti.
medya tüm yavşaklığıyla her zaman ki gibi iş başında. ülkesinde tüm giriş çıkışları kapatan , mahkeme kararı almaksızın heryerde polise arama izni çıkarmak için gerekli izni bir dakikikalık oylama ile alan fransa şimdi eylem yapma yasağı getirdi. üstelik hükümeti ve muhalefetiyle beraber.

çünkü türkiye'de bir bomba ile 50-100 kişinin ölmesi ülkemizde çok sık gördüğümüz bir olay. ankarada'ki patlamaya bile pkk leşleri diyecek kadar alçaldık, kutuplaştık. çünkü filistin'de ölen çocuğun değeri yok. benim askerim her mayında 3er 5er ölüyor onlar manşet olmuyor da; ''toprağıma fransız bayrağı dikileceğine ölürüm daha iyi'' diyen ataların ecdadı kendi derdine kulp bulup onlara acıyor.

fransa' da olan patlama iyi oldu tabii ki demiyorum. hepsi masum insanlar. nice hayatlar yok oldu.eyvallah. e peki bi!. biz ne olduk. benim milletim her gün ölüyor. aynı yas, aynı tutum, aynı haber anlayışı neden hem ülkemde hem dünyada yankı bulmuyor?