bugün

20 milyon kurt un iki agaya maraba olmak istemesi

düşünürken aklımın iplerinin bir gelip bir gittiği eceyip bi şiy!!!

türkiye de nerden baksan 10-15 milyon kürt var!-ki amip gibi ürediklerinden ben girimi bitirdiğimde 20 milyon olur o- ee bunlar boyuna kürtçe, sosyal haklar diye atıp tutuyor. üstelik kendilerini temsil eden ve türk aydınlarınca da kabul gören partileri dtp de var ki babalar her laflarında "bağ gideriz haa", "bağ ayrıcaz yaaa" diyor. eee bir de ırak ın kuzeyinde babalar gibi abd menşeli kürdistan, iki de pehlivan barzani ve talabani ağalar... ne duruyorsun? ne yapayım?!!! helva yapsana yaw yaw hatta xw bi harf daha vardı ama kürt abecesinde aklıma gelmedi!

her neyse diyeceğim o ki bugüne kadar konuştuğum kürt-türk tüm solcu yamağı-sosyalist ya da bu taraklarda bezim var benim hacı lümpeni ırak ın kuzeyinde süper bir devlet kurulacağını ve kürtlerin: "ayyy bu tükler de çok kıro yağğğ", "türkiye çok dandik yer gidelim süper kürdistan cumhuriyetimize" diyip hoop kürtistan a gideceğini ve türkiye nin de "bırakma beniiii" "bırakma beniiii" diye arkasından sinan özen ağıtları yakacağından bahsediyor. yaw bağ kürtçe harf de kullandım! biraz akıllı olun be! ırak ın kuzeyinde iki aşiret ağası. ırak ta daha fazla sorun istemeyen işgal güçleri ki bu adamlar barzani ve talabani yi bile kullanmak için zamanında türkiye den bilgi ve içerik almıştılar, şimdi nasıl olurda aklı başında birileri; bu birileri de aslında türkiye kürtleri! nasıl olur da iki aşiret ağasına maraba olmak ister anlamıyorum?

ırak ın kuzeyinde katılımcı bir demokrasinin asla var olamayacağını-ki bu saddam dönemindeki seçimler bazında bile olmayacak- sadece ve sadece iki aşiret ağasının ve bunların tebasının bu bölgeyi kullanacağını, yeri gelecek savaşa ve ölüme iteceğini yeri gelecek sömürüye zorlayacağını herhangi bir hak veya hukuk isteğinin olağanüstü şekilde sert bastıracağını bilemeyecek, anlamayacak kadar salak mısınız yahu!

kürtlerin türkiye de kazanılmış haklarını koruyup sağlamlaştırması gerekirken hangi sığ ve ırkçı akla ayak ırak ın kuzeyi desteklenebilir anlamak mümkün değil.

tabi biliyorum bazı kürtler bana kızacak, sövecek ama arkadaş biraz kafanı ellerin arasına al düşün: ben kürt olsam allah inandırsın türkiye deki kürtleri örgütler tsk dan icazet ve destek alır ırak ın kuzeyini işgal ederdim; "buralar benim atalarımın toprağğğ, burası aslında hakken bizim, aslında buradaki insanlar kürt değil dağ arabı! bizim petrollerimizi ve toprağımızı yağmalıyorlar" diye! üstüne o bölgeyi hem ekonomik hem de siyasi olarak türkiye ye bağlı özerk bölge yaparım, petrolü de ben içerim, aşireti de ben olurum! coni yağmalayacağına "benim kürtüm" yağmalasın!