bugün

ergenekon

suçluların "a" değil de " b" çıktıklarını görünce yavaş yavaş "yok öyle bi' şey, komplo teorisi lan bu" insancıklarını türetmiş örgüt. bi' kere de suçlu kim olursa olsun lanetleyin be arkadaş.

hedef şaşırtılıyor, suçsuzlar hapise giriyor diye saçmalayanların; gözaltına alınan kişilerin evlerinde bulunan bombaları, kendi aralarında veya sedat peker vs ile yaptıkları belge niteliğindeki telefon konuşmalarını, yargıtay saldırganı ile telefonda ne konuşmuş olabileceklerini nasıl açıkladıklarını merak etmeme neden olan operasyonun konusu örgüt.

tamam birileri gündem değiştiriyor diyelim, kardeşim bu veli küçük'ün yanındaki adamlardan bir tanesinin yasin hayal'in avukatı olmasını nasıl açıklıyorsun? hrant dink olayında maktul yakınlarının avukatlarının v.. küçük tarafından 'izleniyorsunuz' şeklinde uyarılmasını nasıl açıklıyorsun? yeşil kod adlı mahmut yıldırım ile telekom kayıtlarıyla tespit edilen yüzlerce konuşmayı babam mı yaptı?

allah aşkına biz salak mıyız, insanlar salak mı biraz araştırıp öğrenemeyecek. kim masum? iddiaları kabul eden ama vatan için yaptık diyen sanıklar mı?

ne pis bir ideolojiniz ne pis bir inanç sisteminiz varmış arkadaş...kendi dostlarınızı kendi arkadaşlarınızı kendi düşüncenizdeki insanları öldürüp sonra da bundan nemalanmaya çalışmak...

edit: ohşş, eksiler gerçekleri, söz konusu kişilerin iddaları kabul edişlerini ve mahkeme kararlarını değiştirmiyor fakat senin mental mastürbasyonunu sağlayacaksa tüm entrylerimi eksileyebilirsin, bi' mahsuru yok.*