bugün

10 ekim 2015 ankara barış mitinginde patlama

Nedense bu terörist örgütler son dönemde hep sol veya kürt milliyetçisi (Çok farklı, kürt milliyetçiliği faşist bir oluşumdur.) grupların toplantılarını hedef seçiyorlar?
Nedense bu terörist örgütler kesinlikle dinci siyasilerin ve çoğunluğun olduğu ortamlarda terör eylemi gerçekleştirmemektedirler?
nedense son dönemde mhp oy oranının çok olduğu, dinci siyasilerin oy alamadığı Osmaniye'den, inanılmaz bir şekilde şehit verilmektedir?
nedense bunların hepsi iktidarda bulunan dinci güruha sürekli hizmet eden ölümlerdir?
nedense bu dinci güruhun bakanı, bırakın ölümlerden üzülmeyi, basın açıklaması esnasında pis pis sırıtmaktadır?

Bu sahte din tüccarları bu memlekette her daim vatan borcu ödeme sırası geldiğinde kaçmışlardır. Tarih boyunca düşmana memleketi ilk satan bu memlekette ki din tüccarlarıdır. Bunlar hep manda ve himaye isterler. Bakın hepsi hala krallarının altında gıklarını çıkarmadan onursuzca yaşayan son toplumlardır.

Genel kurmay başkanı ve ordu komutanları kaçtı mı? Solcu yazarlar ve düşünürler; sahtekar Ergenekon, balyoz kumpaslarından kaçtı mı? Gururla paşalar gibi girdiler dinci güruhun soktuğu cezaevlerine.

Ama dinci güruhun fetosu kaçtı, savcı özü kaçtı, kozacı işadamı kaçtı, babacım sıfırlayamadımı kaçtı. Bunlar kaçar. Bunlar çakal. Bunlar dinimiz islamiyet ile zerre kadar alakası olmayan insanlar. Bunlar din tüccarlarıdır. Bunlar korkaklar.

idam yok memlekette korkmayın bu kadar, altı üstü cezaevinde yatacaksınız. Bu kadar korkmaya kana gerek yok.