bugün

atv

dünyanın en şerefsiz televizyon kanalı. neden mi?Lütfen 1-2 dakikanızı ayırıp bu yazıyı okuyun ve kararı kendi vicdanınızda verin.

Bazı medya kuruluşları iktidar ve muhalefet arasında bir karar verir (veya verilmiş bir kararı uygular) ve subjektif bir yayın politikası izlerler. Etik olarak medya'nın tarafsız olmasını arzu edebilirsiniz ama maalesef çoğu medya yayın organı için durum böyledir. medyada meydana gelen bu yönelimler özellikle son 10 yılda çok ciddi bir biçimde belirgin oldu. belirli bir partiye oy veren insanların neredeyse tamamına yakını kendi siyasi görüşüne yakın yayın yapan kanalları izliyor. hal böyle olunca özellikle televizyon kanalları izleyici kitlesi kemikleştiği için korkusuzca ve edepten uzak bir şekilde yayın yapıyor. Muhafazakar ve milliyetçi birisi olarak bir kaç gün önce televizyonda öyle bir haber sunumu izledim ki, ömrümde ilk defa hastalık dışında bir sebepten dolayı midem bulandı. zamanında ogrish.com 'da milletin bakamadığı videoları cips ve kola ile izleyen ben...Midem bulandı. Ülkem için üzüldüm ve günlerdir bu konuyu düşünüyorum fakat bir teselli bulabilmiş değilim. Peki bu haber neydi?

Bir kaç gün önce adı Ahmet Çamur olan bir komiserimiz bildiğiniz üzere şehit edildi. resmini görmüşsünüzdür. hani üç tane küçük kızı ile birlikte muhtemelen evinde çekilmiş. Arkasında eski bir televizyon, evin görünen hali pek iyi olmayan ama babalarına sımsıkı sarılmış yüzleri gülen çocuklar. O fotoğrafı ilk gördüğümde zaten çok üzülmüştüm. zenginlik- fakirlik edebiyatı yapmıyorum ama olan hep garibana, mazluma oluyor be kardeşim. Neyse, komiserimizin şehadeti'nin ardından trabzon 'da bilindiği üzere bir tören yapıldı ve törenin ardından şehidimiz toprağa verildi. Törene Cumhurbaşkanı da katılmıştı. Bakın atv denilen arsız, edepsiz, şerefsiz kanal bu haberi nasıl verdi aynen aktarıyorum; Şehit komiser ahmet çamur'un cenaze törenine cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ve istanbul milletvekili berat Albayrak katıldı!!!

Eminim biliyorsunuzdur berat Albayrak cumhurbaşkanı'nın eniştesi. Orada şehidimiz Var...Ülke ağlıyor. Herkes gergin. Ama bu atv denilen kanalın spikeri diyor ki berat Albayrak oradaydı. Yalakalığa bakın, soysuzluğa bakın. Berat Albayrak kim ulan allahsızlar? Kelime bulamıyorum. içim acıyor.