bugün

luis carlos almeida da cunha

Takım arkadaşlarının luis nani için söylemiş olduğu sözler!

Alex Ferguson:
Onun gelişimini izlemek için bana trampet gerekmedi. O bir kazanan. Gol yaratır ve atar. O topa her yakın olduğu zaman bir şey olabileceğini hissedersiniz. Bu da iyi bir oyuncu olmanın işaretidir.

Rio Ferdinand:
Nani'nin büyük bir potansiyeli var ne isterse yapabileceği. O şu anda etrafımdaki en parlak yıldız. iki ayağıyla da çok iyi işler yapabilir. Potansiyeli onu dünyanın zirvesinde tutabilir.

C.Ronaldo:
Sir (Alex Ferguson) bana da sormuş olsaydı, Nani'yi almasını önerirdim. O Quaresma ile birlikte beraber oynadığım en yetenekli oyuncu.

Roy Keane:
Şimdiye kadar bildiğiniz futbolcuları unutun; o iki ayağını da bir diğeri kadar iyi kullanıyor.

Rooney:
Kesinlikle bu takımın yıldızı ben değilim Nani... Benim ondan sadece istatistiklerim daha iyi.

Obertan:
Bordeaux'dan yıldız olarak geldim ama Nani'nin varlığını düşünemedim. O kadar yetenekli ki, her idmanda ve maçta onu izledikçe şans bulma umutlarım biraz daha azaldı.

Paulo Bento:
Elinizde sağda Ronaldo, solda Nani olunca rakipler için korkunç bir güç oluyorsunuz! Benim kadar şanslı başka bir teknik adam yoktur.

Deco:
Sağıma bakıyorum Ronaldo soluma bakıyorum Nani. Bu durumda ben de zaman zaman onlara pas atmak yerine kaleye şut atıp kendimi şımartıyorum.

Coentrao:
Milli takımdan nefret ediyorum. (gülerek) idmanlarda karşımda bir Ronaldo bir Nani oluyor. Siz bunun ne kadar zor olduğunu hayal bile edemezsiniz.

Veloso:
O çok iyi bir dost. Çok iyi bir insan. Çocuğu için her şeyi yapmaya hazır. Sahadaki yetenekleri onu ukala değil mütevazi yapıyor.