bugün

oy un ötesi ne oluyor

dün kayıt oldum bugün aradılar. dertleri nedir bende anlamadım. seçim günü sabahtan akşama kadar sandık görevlisi olacaz. ne bok yapacağım bir gram fikrim. gaza geldim sonucu ne olacak bilmiyorum.

bir de olayın sikimsonik bir tarafı var. neyin kafasını yazıyoruz anlamadım.
sosyal duyarlılık yaşayan toplumca eğlence arayan genç bir kardeşinize döndüm.

bu tamamen ay çok sosyallaştim olayınada dönecek. siz otururken biz ülkemizin geleceğini düşünüyoruz ayaklarına yatacaklar.

partiler bu oy çalınmalarında hiç bir bok yapmazlar. AKP çalıyormuş miş moş müş. AKP çalmaz başkaları çalar. türkiyede çalmayan mı kalmadı.

arkadaşım adamlar sandık başına partice 3 kelle dikiyorlar. sende dik. adamlar seçimle geldikleri günden beri çalışıyorlar. en başındaki adamdan çaycısına kadar partisinin iktidara gelmesi için gece gündüz oy dileniyorlar. kendini bir bok sanan diğer partililer oturdukları yerde ay oy çalındı ay o oldu. bunu diyene kadar sandığın başında dursana yavşak.

oturdukları yerde milleti aşağılar millete laf ederler. ulan bunu yaparken bide kendini haklı sanarlar.

13 yıllık iktidarı en az ben destekledim. yerden yere vurdum. en yakın arkadaşlarıma hırsızlığı defalarca suratlarına vurdum. ama yiğidi öldür hakkını yeme. sol örgütlere nasıl insanlarla iletişim kurulur, nasıl propaganda yapılır dersini verdiler.

eee bu millet 28 şubattan sonra tabi kanar. tabi bazı şeyleri görmezden gelir.

solcular kendini bir bok sanmaktan vazgeçip tarafsız olan örgütlere girip biz taraf tutmayız huloğğğğ diyecekler.

pazar günü sandık başında bekleyeceğim. herşeyin sağlıklı işlemesi için yardımcı olacağım. ne görev verilirse yerine getireceğim.

ama bunu yapmayıpta oylar çalındı diyen sikkolara tek lafım. senden adam olmaz.

demokrasiyi yaşatmak birşeyleri körü körüne inanmak değildir. demokrasiyi benliğimize kabul ettirmektir.
en önemlisi ne kadar çok istediğimizdir.