bugün

şafak yayla

zeki olduğu söylenen fakat sosyal zekası ve metabilişsel düşünme becerisi düşük terörist. kahraman deyu adlandırdığınız diğer dangozlar gibi.

14 yaşında ölen çocuğun hesabını sorma yetkisini kendinde gören maşa. Bunu meşru görenler acaba babalarının başına silah dayanmış olarak yayımlanan fotoğrafı bir daha hafızalarından çıkaramayacak iki çocuğun kendi adaletlerini kendilerinin aramasını da meşru görürler mi? Anarşizm! Ne çok seversiniz! " kaos süreci atlatıldıktan sonra toplum sınıfsal barışını yakalayacak ve eşit bir dünya yaşayacağız" hee canım hee. Küflü fikirlerinizi alın ve siktirin gidin bu memleketten.

öyle klavye delikanlılığıyla olmuyor.
kanla yaptığınız ve övündüğünüz ayrıcalıklı bürokrat mengenelerine dönüşmüş sistemlerin halklarına çektirdikleri acıları bir okuyun ama önce bir duş alın evet.


terörist ve alçaklar yuvası üyesi hasbelkader giresun'lu bu malak ne kendilerini ne küflü ideolojilerini ne de kanlı devrimlerini istemeyen halk uğruna ölduğünü düşünerek gebermiştir. Ve ne yazık ki soruşturmaya daha iki ay önce atanan ve kendilerine yakın avukatların dahi söylediğine göre soruşturmada en fazla yol kat eden bir Cumhuriyet Savcısını da şehit etmiştir.

bak devrimci hastalığına kapılmış beyinsiz; anadolu lisesini 5 üzerinden 4.80 le bitirmek, dereceyle hukuk kazanmak, zeki bilgili bu sözlükte ona küfür edenlerin aklının toplamından daha büyük bir beyne sahip olmak yapılan terör eylemini meşru kılmaz. ışıd science citation indexte makaleleri cirit atan adamlarla dolu a öküzüm. hatta bizim odtü'lü malaklar bile var. ama ışıd'ın terör eylemlerinin nasıl bir meşru yanı yoksa bu malların da yaptıkları terör eyleminin hiçbir meşru yanı yoktur.


delikanlı yoldaşınız iki akşamdır biri beş diğeri dokuz yaşında iki çocuğu rahat uyutmuyor.

öncelikle elbette akıllanmanız, düşüncelerinizi demokratik bir şekilde uygulamanız yahut kökünüzün kurutulması dileği ile kalbi kurumuş vicdan yoksunları.