bugün

sözlük yazarlarının itirafları

Sevgili sözlük, 2012 de girdiğim en son entryden sonra, işe girdim, nişanlandım ve evlendim. Anlayacağın çok uzun zaman geçmiş sana içimi dökmeyeli.

işe girdim...Hayatın ne olduğunu fena halde öğrendim. Çok yoğun çalıştım, hatta köpek gibi çalıştım, yatıp dinlenmeye fırsat bulamadım ve anladım ki; para kolay kazanılmıyor. Babamın parası ne kadar kolay harcanırdı, hey gidi hey...Gece ara koridor ışığını yakıp uyurdum ben, şimdi kendi evimde boşa yanmasın diye sürekli kontrol ediyorum her yerin ışığını... Sonuç olarak köpek gibi çalıştım ama karşılığını da aldım, 1,5 yıl sonra Üretim Müdürü oldum, şimdi masa başında keyfime bakıyorum...

Nişanlandım... Çok çok büyük problemler oldu, babam sevgilimle tanışmak istemedi, annem önceden bildiği için "Vay sen benden nasıl gizlersin!" diye annamden boşanmaya kalktı filan derken, bir şekilde işi tatlıya bağladım ve tanıştılar. Sonra ne mi oldu, isyenmeyen damat, sevilen damat oldu. Herkes onun gözünün içine bakar oldu...Ben de sinir sahibi oldum..Migren ataklarım arttı, mide hastası oldum...Neyse, sonraki süreçler bildiğin alışveriş kısmı..Koşturduk tam 6 ay kadar...Bu süreç içinde bu kadar zorluğa rağmen, evlenmekten vazgectiğim anlarım oldu. Üstelik düğüne son 2 hafta kala iyice sıklaştı bu hisler. Sebep belliydi, ailemden ayrılmam! Gecelerim ağlamakla geçmeye başladı, babam bir gece yakaladı ağlarken, "Kızım bu kadar üzülüyorsan, gitme." dedi. O da olmadı. Anlayacağın saçmaladım ki ne saçmaladım.

Evlendim...Hayatımın aşkı, 5 yıllık sevgilim artık canım kocam olmuştu. ilk 6 ay rüya gibi geçti, 7. ayda hiç kavga nedir bilmeyen ben,5 yıldır bir kere tartışma yaşamayan biz kavga ettik. Bilgisayarında gördüğüm bir foto yüzünden ortalığı birbirine kattım, haklıydım. O zaman anladım ki, rüya bitti. ilk kez o zaman evlendiğim güne, babamla annemi evlenebilmek için soktuğum duruma, aşkıma, kör olan gözlerime lanet ettim. Bundan sonraki süreçte, ben eski ben olamayacağımı da biliyorum. Artık ona eski gözümle, eski hislerimle bakamıyorum. Hala çok seviyorum, ölümüne seviyorum ama birşey oldu, birşey öldü sanki yüreğimde, anlatamıyorum. Unutamıyorum da. Her seferinde yüzüne vuruyorum, ben ne kadar bunu yapmaya devam edeceğim, o ne kadar sus pus kalacak karşımda, bilmiyorum.

Sonuç olarak, çok boktan zamanlar geçirmiş olmama rağmen, işim de evliliğimde şimdilik güzel gidiyor. inşallah bu şekilde devam eder herşey.

Bitti. Oh!
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar