bugün

orange is the new black

bu yıl emmy ödüllerini izlerken adaylar arasında görüp, merak uyandıran. sonraki günlerde nasıl bir şey ki diye gece 2'de başlayıp öğlene kadar 1.sezonunu bitirdiğim o uykusuzluğa değen, izledikçe hass nasıl keşfetmedim bu zamana kadar dediğim, 2 sezonun da repliklerini ezberleme derecesine kadar gelip temcit pilavı gibi defalarca izlediğim komedi-dram dizisi. gerçek bir hikaye olduğu için daha bir merak uyandırıyor, kitabı geçen hafta okudum, dizi kadar sarmadı, kitaptaki alex'e kıl oldum dizide bayıldım..
2. sezon da 4 bölümde yer alan alex, 3. sezonda tüm bölümlerde olacakmış, pek sevindik. porn bıyık mendez ise dönmeyecekmiş. buna da sevindik. çekimine ağustosta başlanan 3.sezon ise 6 haziran 2015'de yayınlanacakmış,..

favori karakterlerim alex ve deli göz. alex'i kaypaklığından dolayı kimse sevmiyor ama annesi ölmüşken terk edilen biri için çokta kötü biri sayılmaz, hele o gözlüklerle olan karizmasını katmıyorum bile, crazy eyes ise gizli kahramanlardan, rolü yaşıyor resmen aldığı emmy ödülüyle de bunu kanıtlamış oldu.
zenci tayfasının aralarındaki muhabbetler baya eğlenceli, özellikle 2.sezon 4. bölümdeki diyalogları gülme krizine sokmuştu.
neden bilmem, en itici bulduğum karakter big boo..
yeni yıl için hazırladıkları şarkıda dinlenesi.. https://www.youtube.com/...
gel artık haziran
güncel Önemli Başlıklar