bugün

platonik aşk

eğer tanıdığınız, üstelik bir de muhabbetinizin olduğu kişiye karşı platonik takılıyorsanız geçmiş olsun, siz y.rraa yemişsiniz.

sabah kalkar, tweet atmış mı diye bakarsınız. "ahh bu özlemler bitmiyor..." diye tweet atmış. hmm ne anlama geliyo bu? kimi özlemiş? neden özlemiş? çok mu özlemiş?

gece 1'de club'tan check-in paslıyo. gece 1 mi? ben seni hanım hanımcık bir kız bilirdim. ne işin var o saatte club'ta falan? kimlerle takılıyosun? erkek var mı yanında acaba? izmirli güzel kızsın sonuçta, erkek olmaması imkânsız. mnkym böyle işin.

instagram'da yine fotonu paylaşmışsın. paylaşma tatlım böyle güzel çıktığın fotoları, paylaşma kızım paylaşma ya. ben sana baktıkça "ulan mis gibi güzel kız be" diye diye kendimi paralamak zorunda mıyım? paylaşma.

velhasıl tanıdıksa zor iş. tanımadığınız birine platonik takılıyosanız, tanıdıktan sonra hiç de umduğunuz gibi birisi çıkmayınca bu durumdam kurtulma ümidi var. ama tanıdıkta yok işte. yaptığı her boktan haberdarsınız. güzel, izmirli, şirin, munis bir kız. kedi canını o'nun.