bugün

galatasaray

Son zamanlarda beni üzen takımım.ünal aysalın gelişiyle beraber çok güzel ilerleyen sportif anlamda müthiş başarılar elde eden bir kulübüz.gerçi hala öyleyiz. ama son zamanlarda yaşanan olaylar beni gerçekten karamsarlığa itmekte.

Bunun ilk nedeni ekonomik.biliniyorki uefadan bir ceza geldi ayağını yorganına göre uzat anlamında. bu sene bakıyorum burak ve selçuğa müthiş zamlar yapıldı. hakan baltaya yine aynı şekilde. sinan bolat alındı eminim bizle anlaştığı paranın yarısını almıyodu kayseriden. bakıyosun hajrovic geldi. bedavaya gitti. salih dursun aynı şekil. bir yandan da bakıyorum beşiktaşa fenere adamlar futbolcu ücretinde kılı kırk yarıyorlar ki doğrusu da bu. tamam gelirlerimiz fazla ama böyle kullanırsak işimiz çok zor ileride.

ikinci konu ise basketbol. şubedeki görevliler kerem gönlüm,micov.aradori.pocius gibi gayet kaliteli isimlerle anlaştı.hatta oyuncular imza bile atmış. ama bu akşam gelen habere göre yönetim bu transferlere onay vermeyerek kendi imzalarını atmamış. sebep ise mali yönden zor durumdaymışız. arkadaş zaten futbola sponsor bulmak kolay en gözde spor. marifet amatör sporları da ayakta tutabilmek. basketbol gibi ilginin çok olduğu(özellikle bizim taraftar burda bir numaradır türkiye de kimseyle tartışmam.) bi sponsor bulamıyosan senin yöneticilik yapmana gerek yok demektir beceriksizsiniz bu kadar basit.

Üçüncü konu ise baskanımız ünal aysal. çok başarılı bi başkan son zamanlara kadar çok da severim kendisini. ama arada bakıyorum açıklamalarına bir dahaki seçimde yokum talip varsa gelsin v.s gibi açıklamalar beni rahatsız ediyor. sporcularla uzun vadeli yüklü miktarlarla anlaşma yapıp ekonomiyi bozup kaçıp giderse aldığım ürünleri kendisine helal etmiycem.

Her ne olursa olsun. evet doğru bizim takım taraftarı biraz iyi gün taraftarı fakat hep desteklemeye ,sevmeye devam edeceğim biricik takımımı.