bugün

kızlara dair bilinmesi gereken gerçekler

1- bir kız üstten çekilmiş ve sadece yüzü görünen bir fotoğraf atıyorsa malesef şişmandır kanka, halı sahaya çağır en fazla.

2- her kız mutlaka kendi grubunun en güzel kızı olduğunu iddia eder, yekten yeme kardeşim.

3- kızlar hakkında genellemeler yaparken mutlaka oradan bir yerde kız çıkıp "istisnalar kaideyi bozmaz ama ben istisnayım" der. istisnasız yalan.

4- "özgürlüğüme düşkünüm" diyen kızların %78'i (küsuratlı rakam verdim inandırıcı olsun diye) ilişkinin ilk haftasının sonunda diş fırçasını ve pijamasını gelir senin eve bırakır.

5- kızların "yastığına parfüm sıkayım da ben yokken bile benimle uyu" demeleri çoğu zaman iyi niyetli değildir. köpeklerin ağaçlara işemesiyle aynı mantık.

6- behzat amirimden bu "zaten bir kadın sevmiyorsa, seviyorum demez. sevdiği zaman sevmiyorum dediği olmuştur ama, o konuyu kafaya takma sen."

7- özellikle internetten tanıştığın bi kıza boy ve kilo sorduğunda...kiloya= +5 boya= -5 güzel kardeşim unutma. artı eksi 10 koy sen hatta garanti olsun.

8- flört aşamasında bir kız "ya şu çocuk bana fena yazıyor." diye anlatıyorsa bil ki kardeşim pr çalışması yapıyor, yeme.

9- "30'umdan önce evlenmeyi düşünmüyorum." diyorsa "30 a yaklaşıyorum yüzüğü ya tak ya git" diyordur.

10- "ben erkeklerle daha iyi anlaşıyorum en azından onlar kıskanmıyor" diye başlıyorsa cümleye tribün lideri bile çıkabilir, sıkılınca tombala çekebilir dikkat edin.

benden şimdilik bu kadar.
hadi eyvallah.