bugün

29 eylul 2007 galatasaray besiktas maci

tanım: galatasaray'ın pres yaparak ve mücadele ederek kazandığı maç.

galatasaray ligin başından beri iyi yaptığı hücum futbolunu yapamadı çünkü bu maçta buna uygun bir kadrosu yoktu, açıkçası lincoln ve h.şükür kadrodan çıkarıldığında ben de çoğu gs li gibi noluyoruz dedim, fakat bu kadar eksiğe rağmen çıkarılacak en iyi kadro çıktı gs den. şimdi gelelim bazı gerçeklere..

hakan balta ve volkan yaman, ergün hakan ünsal ikilisi gibi sürekli mevki değiştirebilen ve hücuma çıkabilen oyuncular ve bu yüzden faydalı olacaklar. h.balta nın transferine ne gerek vardı diyen insanlara cevabı kendisi vermiştir kanımca.

galatasaray pres yapmasını öğrendi, ve bunu iyi uygulayarak top kazandı, böylece az da olsa pozisyon, tehlike ve nihayetinde gol buldu(hakem kararı makem kararı, beşiktaş savunması süper de hakem mi gol verdi galatasaraya?)

linderoth, gs de yılın transferi

servet, düzeliyor, çünkü yanında oynayan adamlar artık açık bırakmıyor, hakan balta'nın da katkısı var bunda çok.

song türkiyenin en iyi stoperi

linderoth, gs de yılın transferi

galatasarayımıza bir santrofor( ama bitirici ve ofsayta düşmeyen ) lazım, nonda bitirici değil belki ( belki de yamuluyom daha 3 maç oynadı adam ) ama top saklamasını h.şükürden kat be kat iyi yapıyor hem de fizik olarak çok güçlü.

uğur uçar çok gelişme katetmiş gereksiz koşular yerine yararlı koşular yapıyor.

galatasaray bekleri bugün çok iyi oynadı ve iyi oynayacaklar, kanatlardan hücum yapan beşiktaş'ın normalden de az pozisyon bulması galatasaray'ın beklerinin becerisidir kanımca.

linderoth, gs de yılın transferi

barış biraz daha geliştirirse orta sahanın her yerinde oynayabilecek bir adam olacak ki gerçekten bu galatasaray için büyük bir şans.

bir adet de stoper alınmalı, çünkü song ikinci devre african nations kupasına yolcu.

hakem kararlarına saldıran beşiktaşlılara bir demek istediğim de var, hakan arıkan'ın barışa atmaya çalıştığı tekme kırmızı kart olmaz mı? evet olur, peki bu tekme nerede atıldı? altıpas yani cezasahası, hmm demek ki o da penaltı. verildi mi? hayır verilmedi.