bugün

akp seçmenine açık mektup

anketlerin çok kıçı-başı oynadığı için net veriler olmasada %35 ila % 45 arasında olduğunu düşündüğüm kitleye yönelik mektuptur.

ak parti seçmeni ne olur gözünü aç artık. bu seçim genel görünümlü yerel seçimdir. yani liderini devirmeden ültimatom verebileceğin tek yer.

bu son şansın değil şansımız. bunca olup bitene montaj deyip geçilmemeli. çıksın kanıtlasın. eğer bunları yaparsa sen de biliyorsun ben de biliyorum başbakan genel seçimde %60 alır. hepsini değil yarısının montaj olduğunu ispatlasın alır. ben hayatım boyunca dsp'ye oy verdim. yarısını kanıtlasın akp'ye oy vermezsem adiyim.

bi şunu düşünelim. başka bir parti iktidarda bunların çeyreğini yapsa ne olurdu? bence kendi seçmeninin tükürüğüyle boğulurdu. hele sol görüşlü bir parti olsa %10 yeterli kendi seçmeninin onu alaşağı etmesine.

yapmamış olduğunu bunların montaj olduğunu düşünelim ne olurdu? sorumlular kanıtlamak için kendilerini paralarlardı.

bunca olan bitene inanmıyorsunuz veya herkes yapıyor diyorsunuz. demeyin! demeyelim! size x partiye oy verin, tatava yapma bas geç, oy kullanma demem diyemem ama oyunuzun bi yakın limanı vardır muhakkak. bu yerel seçim başbakan'a herkesin başbakanı olmalısın dememiz gereken yerdir. bi kabine yapacaksan egemen bağış gibilerini koymaman gerekli dememiz gereken yerdir.

not= devletin dinlenmesi ve verilerin paylaşılması vatana ihanettir amenna ama son suriye toplantısında çıkan ve kabul edilen tape de ihanet değil mi? hadi ihanet değil etik mi? hadi etiği ahlakı geçtim böyle bir savaş olursa kim ölür? ne için ölür?

not 2= kim olursa olsun iktidarda ki yineliyorum bu seçim yerel seçimdir; devletin telekulaklardan temizlenmesi gerekir.

not 3= kimse korkmasın, inanmasın başörtüme dokunulur, gerçek kürt barışı zedelenir yalanlarına. kimse cürret edemez. 'ederse' ile başlayan bir cümle bile kurmayacağım çünkü edemez. çünkü bu ülke yeterince siz-biz oldu. artık olmayacak.

sevgiyle saygıyla sağlıkla kalın. ayrıyeten ister fikrimi önemseyin ister hafif küfürlendirin ama ne olursa olsun oy kullanın.