bugün

recep ivedik 4

elit beylerin ve hanımların bırakın fragmanını izlemeyi, adını bile duymaya tahammüle edemedikleri film.

edebimle yazıcam;

sizin ikiyüzlülüğünüzü sikeyim ben amınakoyayım ya. ulan siz nasıl bu sözlükte sikişten sokuştan göte pandikten memeye şaplaktan bahsedip sürekli bunlar üzerine yazanları baş tacı ettikten sonra recep ivedik karakterini izlemeye değer bulmuyorsunuz?

amınakodum yerinde paragraf paragraf hikayelerine kendi sikini konu eden adamlara methiyeler düzüp komik bulurken, aslında kendinizin de yaptığı ve güldüğü ne bileyim, osurmak geğirmek gibi hareketleri nasıl itici ve iğrenç ve hatta katlanılamaz buluyorsunuz?

şurada küfrüne tav olduğunuz bayıldığınız bi dünya elemana yaptığınız sevgi gösterilerini nasıl sineye çekerek diyorsunuz ki recep ivedik küfrediyor, buna mı gülüyor insanlar diye?

sözlüktür, sanal alemdir, çoğunuz gerçek kimliğinden elinden geldiği kadar uzaklaşıyor tamam eyvallah da siz ne ara bu kadar ikiyüzlü oldunuz lan?

recep ivedik perdeden çıkıp size ego mastürbasyonu yapamadığı için mi buradaki recep ivedik klonlarını yalaya yalaya bitiremiyor ve bi şekilde yakınlık kuruyorsunuz? öyle tabi lan. sinemadaki sadece tek bi karakter ve ulaşılamaz. ama buradaki recepler kanlı canlı, tek gülücüğünüze otuz bir çekecek herifler. bunu bilerek yapıyorsunuz ya zaten.

izlemeyen izlemesin. beğenmeyen beynini az da olsa kullanarak eleştirsin. amenna. kalkıp başkalarına da gitmemeleri izlememeleri yönünde öneride bulunsun. normaldir. ama gidenleri pisliğe, iğrençliğe gülecek kadar embesil olarak lanse etmeye yetiyor mu lan yüzünüz? 1 tane yüz olması lazım çünkü böyle bi şey yapmak için. hareketlerinizin tutarlı olması lazım.

yanlış anlaşılmasın. recep ivedik izlerim izlemem bu mühim değil. şahan gökbakar'dan haz etmediğimi söyleyebilirim en fazla. benim derdim bi film üzerinden, kendisine bakmadan, başkalarını ezmeye kalkan kendi hayal dünyalarından başka bi yerde bi sike derman olması namümkün olan sikko kahramanlara.

edebimle yazdım. benim edebim budur. sizin edebinize bu karşılık geldi.

hadi eyvallah.